Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Maria Popescu, dupa o performanta-record: Un inceput de sezon exceptional. Apoi s-a lasat linistea peste lume

Adevărul Adevărul,
Ana Maria Popescu, dupa o performanta-record: Un inceput de sezon exceptional. Apoi s-a lasat linistea peste lume

Ana Maria Popescu se declara fericita, dupa ce a fost desemnata, duminica, de catre Federatia Internationala de Scrima, castigatoarea Cupei Mondiale din acest sezon, romanca devenind, astfel, cea mai titrata spadasina din istoria acestei competitii, cu patru victorii repurtate la general, in cariera. continuă pe Adevărul

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara Cupa Mondiala la spada

Sportiva Ana Maria Popescu a castigat, astazi, pentru a patra oara, Cupa Mondiala la spada. Romanca a mai castigat titlul mondial si in competitiile 2007-2008, 2008-2009 si 2012-2013.

Record pentru Ana Maria Popescu: a devenit cea mai titrata spadasina din istoria Cupei Mondiale

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada feminin, a anuntat, duminica, clubul CSA Steaua, la care este legitimata sportiva. Federatia Internationala de Scrima a luat hotararea de a-i acorda trofeul romancei, chiar daca, asa cum s-a intamplat in multe sporturi, sezonul a fost oprit brusc de pandemia de coronavirus.

Scrima: Ana Maria Popescu, pentru a patra oara castigatoarea Cupei Mondiale la spada

Sportiva Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada, informeaza frscrima. ro.

Cum sa fii in siguranta in vacanta, la ce sa te astepti la destinatie sau la revenirea din calatorie, cum sa eviti confuzia dintre o rinita si infectia cu noul coronavirus. Dr. Ana Maria Apostol, psihologul Andreea Chitu si Vlad Mixich discuta online mie

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, Ana Maria Apostol, medic primar ORL, Andreea Chitu, psiholog clinician, psihoterapeut, discuta despre riscurile, confuziile si masurile de protectie de care sa tii cont atunci cand vrei sa pornesti la drum, in cadrul celui de-al doilea webinar din seria Nefrica impreuna vom lupta cu frica prin cunoastere, care va avea loc miercuri, 15 iulie, ora 12:00, LIVE pe Facebook MedLife Cariere, Youtube MedLife sau platforma dedicata demersului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )