Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cupa Mondiala din Rusia, cea mai buna din istorie?

Online Sport Online Sport,
Cupa Mondiala din Rusia, cea mai buna din istorie?

Dupa fiecare eveniment major ne-am obisnuit deja cu sintagmele la superlativ, iar turneul final al Cupei Mondiale din Rusia nu face exceptie de la aceasta regula. continuă pe Online Sport

WTA: Simona Halep, lider fara emotii (a 37-a saptamna) - Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (25)

Simona Halep este si dupa incheierea Wimbledon-ului liderul clasamentului WTA, cu 7571 de puncte. Este a 37-a saptamana in care Simona ocupa cea mai inalta pozitie in lume. Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 25 - cea mai buna clasare din cariera de pana acum). Romania are sase jucatoare in TOP 100.

De ce Cupa Mondiala nu o sa schimbe parerea nimanui despre Rusia

Dupa ce se va termina Cupa Mondiala din Rusia, vor fi multe analize post-eveniment despre ceea ce a mers bine si a ceea ce a mers rau la campionatul de fotbal urmarit de sute de milioane de oameni din toata lumea.

De obicei, evenimente sportive de mare amploare precum Cupa Mondiala nu imbunatatesc imaginea unei tari

Dupa ce se va termina Cupa Mondiala din Rusia, vor fi multe analize post-eveniment despre ceea ce a mers bine si a ceea ce a mers rau la campionatul de fotbal urmarit de sute de milioane de oameni din toata lumea.

Anglia, premiu de consolare: Cu ce s-a ales nationala Albionului dupa Cupa Mondiala din Rusia

Dupa mult timp, Anglia nu s-a transformat intr-o deziluzie pentru suporterii ei, ajunand pana in semifinalele Mondialului.

Belgia invinge Anglia cu 2-0 in finala mica si castiga medalia de bronz la Cupa Mondiala (FOTO)

Echipa nationala de fotbal a Belgiei a castigat finala mica si medalia de bronz la Cupa Mondiala din Rusia, dupa ce a invins, sambata, la Sankt Petersburg, selectionata Angliei, cu scorul de 2-0. Thomas.

Recordurile Cupei Mondiale din Rusia

Cupa Mondiala 2018 a avut de toate, a fost prima din istorie cu arbitraj video, a avut si o echipa surpriza in finala si multe altele. Dar sa vedem ce recorduri s-au batut in Rusia cu ocazia Mondialului din 2018.

Gest uluitor! Kylian Mbappe si-a donat toate castigurile de la Cupa Mondiala

Kylian Mbappe, starul Frantei de la Cupa Mondiala din 2018, a continuat sa isi surprinda fanii printr-o miscare filantropica, potrivit Time. Varful francezilor nu a dezamagit echipa Paris Saint-Germain.

Cea mai buna reteta de slabit pentru parinti ocupati

Unele mici schimbari facute pe parcursul zilei ne pot ajuta sa ne pastram greutatea normala, fara sa ne dam peste cap programul. Ba chiar si mai mult. Avem sansa sa aratam celor mici ca avem timp suficient ca sa facem alegeri sanatoase.

Cupa Mondiala de Fotbal 2018: Avancronica finalei Franta - Croatia

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminica, de la ora 18,00 ora Romaniei), pe Stadionul Lujniki din Moscova TVR 1, TVR HD), echipele Frantei, campioana mondiala in 1998, si Croatiei, care deja a reusit cea mai mare perfomanta din.

Video: Discurs halucinant al arbitrului de centru inainte de finala de la Cupa Mondiala: Rusia sau Coca Cola?

Arbitrul Nestor Pitana, cel care a arbitrat gresit finala de la Cupa Mondiala 2018 dintre Franta si Croatia, le-a spus celor doi capitani, inainte de meci, niste lucruri ciudate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )