Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce echipa este asta? Unsprezecele ideal al Cupei Mondiale din Rusia, plin de nume controversate

Adevărul Adevărul,
Ce echipa este asta? Unsprezecele ideal al Cupei Mondiale din Rusia, plin de nume controversate

FIFA a stabilit echipa ideala a Campionatului Mondialul din Rusia, in care se regasesc insa cateva nume care nu au impresionat. continuă pe Adevărul

Cifrele Cupei Mondiale din Rusia

Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai reprezentative cifre ale Cupei Mondiale care a avut loc in Rusia si care pana la urma s-a dovedit a fi una foarte bine organizata.

Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Rusia

Capitanul echipei Croatiei, mijlocasul Luka Modric Real Madrid), a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, transmite EFE.

Vladimir Putin a predat emirului Qatarului organizarea Cupei Mondiale din 2022

Presedintele rus Vladimir Putin s-a intalnit, duminica, la Kremlin, cu emirul Qatarului, caruia i-a predat balonul Cupei Mondiale, pentru viitoarea gazda a turneului din 2022.

Recordurile Cupei Mondiale din Rusia

Cupa Mondiala 2018 a avut de toate, a fost prima din istorie cu arbitraj video, a avut si o echipa surpriza in finala si multe altele. Dar sa vedem ce recorduri s-au batut in Rusia cu ocazia Mondialului din 2018.

S-a AFLAT! Cine sunt femeile care au patruns pe teren in timpul finalei Cupei Mondiale si care si-au BATUT JOC de oamenii lui Putin (VIDEO)

Pussy Riot a reusit sa-i pacaleasca pe agentii de securitate de la finala Cupei Mondiale din Rusia. Olga Kuraciova, componenta a formatiei feministe de punk-rock din Moscova cunoscuta pentru versurile.

Ce s-a intamplat in corpul tau cand te-ai uitat la finala Cupei Mondiale

Franta si Croatia s-au infruntat pe teren in meciul final al Cupei Mondiale 2018, iar fanii fotbalului de pretutindeni au avut parte de emotii si puls crescut. Fotbalul este un hobby activ, se pare, chiar daca nu il practici. Rezultatele unui meci pot avea consecinte reale asupra starii spectatorilor. Majoritatea consecintelor sunt pozitive. Atunci cand [].

De ce a avut doar Putin umbrela la finala Cupei Mondiale. Serviciile ar avea explicatia

Un analist rus crede ca motive de securitate au stat in spatele momentului de la finala Cupei Mondiale in care Putin a fost singurul protejat de umbrela.

VIDEO Discursul lui Macron in vestiarul echipei Frantei, dupa castigarea Cupei Mondiale

Emmanuel Macron le-a multumit si i-a felicitat pe fotbalistii nationalei Frantei, dupa castigarea Cupei Mondiale. Presedintele francez le-a vorbit in vestiar, inconjurat de toti sportivii care il filmau si ii dadeau uneori replici amuzante.

Beyonce si Jay-Z au transmis finala Cupei Mondiale inaintea concertului din Paris: reactia fanilor la primul gol al Frantei VIDEO

Cantaretii americani Beyonce si Jay-Z, care au concertat in Paris chiar in ziua marei finale a Cupei Mondiale 2018, au impartasit momentul in care multimea a izbucnit extaziata la primul gol al Frantei, meciul fiind transmis pe ecrane inaintea concertului lor.

Laureatii Cupei Mondiale

FIFA a anuntat la finalul Cupei Mondiale cine sunt jucatorii premiati pentru evolutiile lor de-a lungul intrecerii din Rusia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )