Libnet.ro
UNICEF

20:32

O legenda a fotbalului a incetat din viata

Antena3 Antena3,
O legenda a fotbalului a incetat din viata

Portarul Hans Tilkowski, care a aparat buturile nationalei de fotbal a Republicii Federale Germania la finala Cupei Mondiale cu Anglia din 1966, a decedat duminica la varsta de 84 de ani, scrie dpa. continuă pe Antena3

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei.

Barbatii din viata Elenei Basescu. Ce lovitura crunta a primit acum din partea lui Tomata, dupa despartire

Elena Basescu este urmarita de ghinion pe plan sentimental. Fiica fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu are acum probleme cu fostul sot, Catalin Gheorghe, alias Tomata, care potrivit unor surse ar vrea sa obtina in instanta custodia copilului. Un apropiat de-al cuplului a oferit cateva detalii despre situatia celor doi. Elena Basescu nu are parte .

Doliu in lumea muzicii: Artistul Sergiu Cipariu s-a stins din viata

Cunoscutul taragotist Sergiu Cipariu a murit, luni, la varsta de 70 de ani, in urma unui stop cardiac, in locuinta sa din Orlat, judetul Sibiu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )