Libnet.ro
UNICEF

19:45

Record pentru Ana Maria Popescu: a devenit cea mai titrata spadasina din istoria Cupei Mondiale

Adevărul Adevărul,
Record pentru Ana Maria Popescu: a devenit cea mai titrata spadasina din istoria Cupei Mondiale

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada feminin, a anuntat, duminica, clubul CSA Steaua, la care este legitimata sportiva. Federatia Internationala de Scrima a luat hotararea de a-i acorda trofeul romancei, chiar daca, asa cum s-a intamplat in multe sporturi, sezonul a fost oprit brusc de pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara Cupa Mondiala la spada

Sportiva Ana Maria Popescu a castigat, astazi, pentru a patra oara, Cupa Mondiala la spada. Romanca a mai castigat titlul mondial si in competitiile 2007-2008, 2008-2009 si 2012-2013.

Scrima: Ana Maria Popescu, pentru a patra oara castigatoarea Cupei Mondiale la spada

Sportiva Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada, informeaza frscrima. ro.

VIDEO Atractiile de pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Peisajele montane ametitor de frumoase

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, ajungand in pasul Urdele la o inaltime de 2. 145 de metri. Mai este cunoscuta si sub denumirea Drumul Regelui, pentru ca a fost construit la initiativa regelui Carol al II-lea.

Miedul cu hamei, cea mai veche bautura alcoolica din lume. Alternativa creata de apicultori pentru bautorii de bere

Miedul, cea mai veche bautura alcoolica din lume, este rezultatul fermentarii mierii de albine. Daca este amestecata cu apa si lasata o vreme, se transforma in alcool. Din ce in ce mai multi crescatori de albine produc miedul si pentru comercializare.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

Misteriosul cavaler cu lance, ascuns de 2.000 de ani la cea mai aspra sihastrie din Romania

Aflata la 22 de kilometri de orasul Campulung Muscel, la o altitudine de 880 de metri si considerata cea mai aspra sihastrie romaneasca, Manastirea Cetatuia Negru-Voda are pe unul dintre peretii sai un neobisnuit desen cu un cavaler cu lance. Desenul are aproape 2. 000 de ani vechime.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Am finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti, legatura intre cartierele Titan si Berceni (FOTO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca a finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti. Edilul a anuntat ca, de sambata, se va deschide circulatia pe toata zo.

Cea mai gustoasa prajitura de vara! Este ideala pentru un rasfat de weekend. Retata simpla pe care o poate face si un incepator

Vara putem introduce fructe proaspete in retete, iar rezultatul va fi un desert fresh, gustos si mai slab in calorii fata de prajiturile cu ciocolata sau creme satioase. Prajitura cu visine se prepara rapid si poate fi facuta chiar si de un incepator.

Romania, Bulgaria si Republica Moldova: vinovatii de serviciu ai Europei, cea mai comoda solutie si in cazul pandemiei

Desigur, fiecare stat are dreptul s-si ia masurile de protectie pe care le crede de cuviinta, inclusiv inchiderea selectiva a granitelor sau controale specifice pentru cetateni proveniti din zone considerate de risc. Cazul de acum al Austriei, care a anuntat impunerea unor reglementari specifice pentru cetatenii din cele trei tari considerate ca depasind din media de risc europeana, justificandu-se luarea de masuri sanitare exceptionale.

Republica Moldova, tara cu cea mai mica rata de crestere a populatiei

Conform ultimelor estimari, se observa o tendinta de micsorare a numarului populatiei Republicii Moldova in fiecare an. Migratia intensa si mortalitatea ridicata sunt doua dintre motivele acestei constatari demografice, confirma specialistii. Rata de crestere anuala a populatiei este de minus 1,7%, conform datelor provizorii pentru anul 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )