Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romania a urcat pe cinci in clasamentul Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Romania a urcat pe cinci in clasamentul Fed Cup

Calificata in semifinalele Grupei Mondiale dupa victoria de rasunet din Cehia, echipa de Fed Cup a Romaniei a facut un salt de trei pozitii in ierarhia mondiala. continuă pe Online Sport

Romania, VICTORIE DE SENZATIE in fata Cehiei in Fed Cup, dupa un meci de un DRAMATISM TOTAL la dublu! Fetele noastre, in SEMIFINALELE competitiei (FOTO)

Victorie de rasunet pentru nationala de tenis feminin! Romania a trecutduminica de Cehia, cu scorul de 3-2, si s-a calificat in semifinalele Fed Cup.

UPDATE // Romania, VICTORIE DE SENZATIE in fata Cehiei in Fed Cup, dupa un meci de un DRAMATISM TOTAL la dublu! Fetele noastre, in SEMIFINALELE competitiei (FOTO)

35:Romancele s-au declarat extrem de fericite la finalul ultimei partide din confruntarea cu Cehia. Simona Halep a marturisit ca prezenta in semifinalele Fed Cup inseamna foarte mult pentru ea si.

Ce urmeaza pentru Romania in Fed Cup

Calificata in semifinale dupa victoria rasunatoare obtinuta in fata Cehiei, echipa de Fed Cup a Romaniei are in fata drumul deschis spre mult visatul trofeu.

Simona Halep explica diferenta intre un meci de Fed Cup si unul de WTA. Ce simte atunci cand joaca pentru Romania

Simona Halep a adus ambele puncte la simplu pentru Romania, in meciul de Fed Cup, cu Cehia, dupa ce a trecut de Katerina Siniakova si Karolina Pliskova.

intrebarea momentului in tenis: Cu cine va tine Darren Cahill daca Romania va da piept cu Australia in finala Fed Cup? Antrenorul australian a dat un raspuns genial

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, alaturi de care romanca a cucerit marele Roland Garros, a ezitat sa raspunda la intrebarea momentului din tenis: cu cine ar tine daca, in finala Fed Cup,.

Halep vrea sa duca Romania pe culmile gloriei si sa aduca Fed Cup acasa! Planul campioanelor noastre a fost deja pus la punct

Echipa de Fed Cup a Romaniei ne-a oferit deja o bucurie imensa, invingand marea favorita a turneului si, totodata, cea mai galonata echipa din competitie, Cehia, chiar la ea acasa. Totusi, fetele noastre vor.

Romania invinge Cehia, dupa un thriller in cinci acte, si se califica in semifinalele Fed Cup

Romania a obtinut calificarea in semifinalele Fed Cup dupa ce a castigat meciul decisiv de dublu impotriva Cehiei si scorul final a devenit 3-2 la general. Tricolorele vor intalni Franta in penultima faza a competitiei.

Romania invinge Cehia si se califica, dupa 46 de ani si pentru a doua oara in istorie, in semifinalele Fed Cup

Romania a obtinut calificarea in semifinalele Fed Cup dupa ce a castigat meciul decisiv de dublu impotriva Cehiei si scorul final a devenit 3-2 la general. Tricolorele vor intalni Franta in penultima faza a competitiei.

Cine a eliminat Romania in semifinalele Fed Cup din 1973, singura data cand am mai ajuns in aceasta faza a competitiei

In sferturile de finala ale Fed Cup, Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminica seara, la Ostrava, dupa victoria dramatica a perechii Irina Begu/Monica Niculescu in fata cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 2), 6-4, 6-4.

Romania in semifinalele Fed Cup. Begu si Niculescu au castigat meciul decisiv de dublu

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup a ajuns la meciul decisiv de dublu, dupa ce in urma partidelor de simplu scorul este 2-2. Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei si calificarii in semifinale dupa 2 ore si 53 de minute. Echipa noastra de dublu a revenit de la set pierdut si a castigat fabulos, cu 6-7 2), 6-4, 6-4. Romania va intalni Franta in semifinale 20-21 aprilie).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )