Libnet.ro
UNICEF

14:15

Scrima: Ana Maria Popescu, pentru a patra oara castigatoarea Cupei Mondiale la spada

Hotnews Hotnews,
 Scrima: Ana Maria Popescu, pentru a patra oara castigatoarea Cupei Mondiale la spada

Sportiva Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada, informeaza frscrima. ro. continuă pe Hotnews

Record pentru Ana Maria Popescu: a devenit cea mai titrata spadasina din istoria Cupei Mondiale

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada feminin, a anuntat, duminica, clubul CSA Steaua, la care este legitimata sportiva. Federatia Internationala de Scrima a luat hotararea de a-i acorda trofeul romancei, chiar daca, asa cum s-a intamplat in multe sporturi, sezonul a fost oprit brusc de pandemia de coronavirus.

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara Cupa Mondiala la spada

Sportiva Ana Maria Popescu a castigat, astazi, pentru a patra oara, Cupa Mondiala la spada. Romanca a mai castigat titlul mondial si in competitiile 2007-2008, 2008-2009 si 2012-2013.

Presedintele moldovean Igor Dodon ameninta cu dizolvarea Parlamentului. Premierul Chicu incearca pentru a patra oara sa isi asume raspunderea pe rectificarea bugetului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat joi, intr-o declaratie de presa ca va declansa procedura de dizolvare a parlamentului. Anuntul sau are loc in contextul in care premierul Ion Chicu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )