Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sa vina medaliile! Sase echipaje din Romania in finalele CM de canotaj

Online Sport Online Sport,
Sa vina medaliile! Sase echipaje din Romania in finalele CM de canotaj

Romania va trage, la propriu, sambata si duminica, pentru medalii la editia cu numarul 48 a Campionatelor Mondiale de Canotaj. continuă pe Online Sport

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

O companie low-cost isi suspenda operatiunile din Romania

Ernest Airlines isi intrerupe temporar, din 8 octombrie, operatiunile in Romania, urmand sa le reia in primavara anului 2019, cu mai multe destinatii din Italia spre Romania, informeaza, luni, un comunicat.

Masina care merge cu apa, intalnita in traficul din Romania. Cum arata - FOTO

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacau, a inventat motorul care functioneaza pe baza de hidrogen. Bacauanul si-a pus in practica inventia atasand masinii sale un Cielo cumparat la mana a doua din.

inca un sat din Romania va ramane nelocuit. in localitate nu exista curent electric, iar drumurile sunt de cosmar

Inca un sat din tara va ramane nelocuit. in satul Batrana din judetul Hunedoara mai locuieste o singura familie care in curand va pleca pentru o viata mai buna. in localitate nu exista curent.

A murit dupa ce a folosit un produs utilizat de multe femei din Romania

A murit dupa ce a folosit un produs utilizat de multe romance. O tanara din Marea Britanie a murit dupa ce a folosit o vopsea de par. Desi mai utilizase produse asemanatoare, femeia a suferit o reactie.

Ancheta la un penitenciar din Romania, dupa ce un detinut a fost gasit mort

Un detinut in varsta de 51 de ani, inchis la Penitenciarul Gaesti pentru furt, a fost gasit mort, vineri, la apelul de dimineata, politistii din Dambovita deschizand un dosar penal pentru a verifica de ce.

Localitatile din Romania unde pomii au inflorit pentru a doua oara. Ce semnificatie are acest fenomen

Pomii din mai multe localitati din judetul Gorj sunt plini de flori, la jumatatea lunii septembrie. Localnicii sustin ca este un fenomen neobisnuit pentru aceasta perioada si prevesteste o toamna.

Top 5 statiuni balneare din Romania in care s-au facut investitii masive. Techirghiol nu putea lipsi

Bugetarii dar si privatii) care nu si-au cheltuit inca voucherele de vacanta, insa nu vor sa mearga pe litoral sau in statiunile aglomerate de pe Valea Prahovei, se pot orienta catre statiunile balneare din tara. In felul acesta, vor profita atat de.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

Delegatia Comisiei de la Venetia s-a intalnit cu sefii parchetelor: Cand vor fi prezentate concluziile in urma vizitei din Romania (VIDEO)

Membrii comisiei de la Venetia continua intalnirile cu sefii din justitie din tara noastra. Oficialii europeni au ajuns vineri dimineata la Parchetul General, pentru a discuta cu toti sefii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )