Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vladimir Putin sustine candidatura Rusiei la organizarea Cupei Mondiale din 2027

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin sustine candidatura Rusiei la organizarea Cupei Mondiale din 2027

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sustine candidatura Rusiei la organizarea Cupei Mondiale de rugby din anul 2027, a anuntat Federatia sportului cu balonul oval din aceasta tara RRF). continuă pe Ziarul Bursa

Noile arme nucleare pe care le va avea Rusia. Vladimir Putin se lauda cu ele

Vladimir Putin se lauda cu noile achizitii de care are parte Rusia. Presedintele rus a declarat in cursul zilei de duminica, 26 iulie, ca Marina militara va fi dotata cu arme nucleare hipersonice. Vladimir Putin se lauda cu noile arme nucleare Presedintele rus a declarat duminica, la la Sankt-Petersburg, ca Marina militara rusa va fi .

Donald Trump nu a vorbit cu Vladimir Putin despre cazul recompenselor oferite talibanilor afgani

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, miercuri, ca nu a discutat deloc cu omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, despre acuzatiile privind presupusele recompense acordate de Moscova insurgentilor talibani afgani pentru uciderea unor militari americani, potrivit Mediafax.

Donald Trump spune ca nu l-a confruntat niciodata pe Vladimir Putin pe tema presupuselor recompense oferite de Rusia talibanilor pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan

Presedintele Donald Trump a explicat ca nu l-a chestionat niciodata pe omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, cu privire la rapoartele serviciilor de informatii din SUA, care arata ca Moscova ar fi platit.

Vladimir Putin: Marina militara rusa se va dota cu arme nucleare hipersonice

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat duminica, la Sankt Petersburg, ca Marina militara rusa va fi dotata cu arme nucleare hipersonice si cu drone submarine nucleare, acestea - potrivit Ministerului rus al Apararii - fiind in faza finala de testare.

Qatarul si-a depus candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2032

Qatarul a anuntat ca va candida la organizarea Jocurilor Olimpice de vara din 2032, alaturandu-se ce.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )