Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA: Simona Halep a urcat pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep a urcat pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA pe anul 2020, sportiva din Romania aflandu-se pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka. Cu 5. 462 de puncte acumulate, Halep a urcat pe podiumul ierarhiei mondiale. continuă pe Hotnews

Simona Halep a urcat in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla sportiva...

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA al anului 2020. A POZAT GOALA PUSCA SI A iNCINS INTERNETUL GALERIE FOTO) Astfel, sportiva.

Simona Halep va juca la un eveniment caritabil

Inaintea debutului in noul sezon al circuitului WTA, Simona Halep va participa la un eveniment cu scop caritabil organizat de Australian Tennis Foundation.

Simona Halep primeste o veste SENZATIONALA la inceput de 2020. Decizia asta o bucura enorm

Simona Halep a urcat un loc si se afla pe pozitia a treia a clasamentului mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni si preluat de Agerpres. SimonaHalep, care nu.

Naomi Osaka, paddleboardingul si de ce a fost la un pas de moarte

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, numarul 4 mondial, a dezvaluit ca a fost la un pas de moarte in timp ce practica paddleboarding impreuna cu sora sa, in Caraibe, informeaza Reuters.

Naomi Osaka, aproape de tragedie! Tenismena a fost la un pas de moarte

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, numarul 4 mondial, a dezvaluit ca a fost la un pas de moa.

Primul mesaj postat de Simona Halep, dupa ce a ajuns in Adelaide. A strans zeci de mii de like-uri

Simona Halep a ajuns in Adelaide, Australia, unde in perioada 12-20 ianuarie va juca in cadrul primului turneu din noul sezon. Numarul 4 WTA s-a fotografiat alaturi de antrenorul Darren Cahill pe terenul de tenis si le-a transmis fanilor un mesaj pe retelele sociale. Simona Halep, alaturi de Darren Cahill la turneul din Adelaide: Ma .

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona .

Veste uriasa pentru Simona Halep

Simona Halep incepe anul pe podiumul clasamentului WTA.

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )