Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Hategan va arbitra una dintre finalele Mondialului Cluburilor

Online Sport Online Sport,
Ovidiu Hategan va arbitra una dintre finalele Mondialului Cluburilor

Dupa ce a ratat prezenta la Cupa Mondiala din Rusia din cauza unei erori majore in barajul Irlanda de Nord Elvetia, Ovidiu Hategan a mai primit o sansa din partea FIFA. continuă pe Online Sport

Echipa lui Razvan Lucescu, arbitrata de un roman in finala mica de la Cupa Mondiala a cluburilor: Monterey vs Al Hilal, cu Ovidiu Hategan la centru

Ovidiu Hategan a fost delegat la duelul dintre Monterey si Al Hilal, echipa antrenata de Razvan Lucescu, finala mica la Cupa Mondiala a cluburilor, transmite news. ro. Partida va avea loc sambata, 21 decembrie.

Ovidiu Hategan arbitreaza finala mica de la Mondialul Cluburilor

Arbitrul roman Ovidiu Hategan va conduce finala mica a Cupei Mondiale a Cluburilor, care va opune sa.

Dr. Sofia Nistor, una dintre putinele femei neurochirurg din Romania: Pacientii nu sunt masinarii, sunt fiinte vii cu diferite moduri de evolutie si raspuns diferit la tratament

Intr-o specialitate dominata de barbati, dr. Sofia Nistor este una dintre putinele femei neurochirurg din Romania. S-a perfectionat in Franta, a lucrat in Elvetia, unde a invatat ca nu doar pacientii trebuie sa aiba incredere in medici, ci si medicii in pacienti si s-a intors in Romania, unde exista perceptia ca sistemul medical este ingrozitor. Ce diferente a observat intre spitalele din vest si cele din Romania si care sunt noile tendinte in neurochirurgie?.

Liverpool evita prelungirile cu Monterrey si ajunge in finala Mondialului Cluburilor

Echipa engleza FC Liverpool, detinatoarea Champions League, a obtinut calificarea in finala Campionatului Mondial al Cluburilor din Qatar.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )