Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alexei Lomakin (18 ani, legitimat la Lokomotiv Moscova) a fost gasit mort

Hotnews Hotnews,
 Alexei Lomakin (18 ani, legitimat la Lokomotiv Moscova) a fost gasit mort

Un jucator in varsta de 18 ani, component al echipei under 21 a clubului Lokomotiv Moscova, a fost gasit mort, duminica, la doua zile dupa de fusese dat disparut la Moscova, relateaza presa din Rusia. continuă pe Hotnews

Tanara, torturata si umilita de iubit la Ploiesti, implineste astazi 18 ani. Partenerul sau a fost arestat pentru 30 de zile

Instanta a decis ca Robert Berechet, barbatul care si-a filmat iubita in timp ce o tortura, sa fie arestat pentru 30 de zile, scrie ziarulincomod. ro. Imagini de o violenta extrema, in care o adolescenta.

Doliu in fotbal. Un jucator de 18 ani de la Lokomotiv Moscova a murit

Clubul rus de fotbal Lokomotiv Moscova a anuntat luni decesul mijlocasului de doar 18 ani, Alexei Lomakin, scrie TASS. Oficialii lui Lokomotiv nu au dezvaluit cauzele mortii tanarului fotbalist, care evolua la.

Fotbalist gasit MORT pe strada, dupa o petrecere de pomina: Folosea uneori o substanta care il facea sa aiba un comportament anormal (FOTO)

Jucator de fotbal mort, dupa ce a petrecut pana dimineata intr-un club. Alexei Lomakin, 18 ani, component al echipei de juniori Lokomotiv Moscova, a fost gasit pe o strada din Moscova, duminica, fara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )