Libnet.ro
UNICEF

20:17

ATP Moscova: Karen Khachanov a cstigat al treilea trofeu din cariera

Hotnews Hotnews,
 ATP Moscova: Karen Khachanov a cstigat al treilea trofeu din cariera

Karen Khachanov , locul 26 ATP, a castigat turneul Kremlin Cup, disputat la Moscova, dupa ce l-a invins in finala pe francezul Adrian Mannarino locul 49 ATP), scor 6-2, 6-2. Rusul a avut nevoie de doar 55 de minute pentru a-l invinge pe adversarul sau. continuă pe Hotnews

ATP Moscova: Karen Khachanov a obtinut al treilea titlu

Karen Khachanov, locul 26 ATP, a castigat turneul Kremlin Cup, disputat la Moscova, dupa ce l-a invins in finala pe francezul Adrian Mannarino locul 49 ATP), scor 6-2, 6-2. Rusul a avut nevoie de doar 55 de minute pentru a-l invinge pe adversarul sau.

Kremlin Cup: Daria Kasatkina a cstigat al doilea trofeu din cariera / Ons Jabeur a terminat partida cu lacrimi n ochi

Daria Kasatkina locul 14 WTA) a castigat al doilea trofeu din cariera, dupa ce s-a impus in finala Kremlin Cup, turneu disputat in Moscova, scor 2-6, 7-63), 6-4, impotriva lui Ons Jabeur. Kasatkina a revenit de la 6-2, 4-1, iar jucatoarea din Tunisia a incheiat partida cu lacrimi in ochi, resimtind dureri puternice in urma unei saptamani in care a jucat nu mai putin de opt meciuri a venit din calificari).

ATP Stockholm: Stefanos Tsitsipas, primul trofeu din cariera la doar 20 de ani

Grecul Stefanos Tsitsipas 16 ATP), a castigat turneul de la Stockholm, dupa ce l-a invins in finala pe letonul Ernest Gulbis locul 145 ATP), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o ora si 22 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )