Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVE Text CM 2018, finala: Franta vs Croatia (de la ora 18:00) / Echipele de start

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text CM 2018, finala: Franta vs Croatia (de la ora 18:00) / Echipele de start

A venit momentul ca fotbalul sa isi afle noua regina: finala dintre Franta si Croatia trage cortina peste CM 2018, un turneu condimentat cu unele din cele mai mari surprize. Ambele nationale se afla fata in fata cu istoria. Prezenta in ultimul act pentru a treia oara in ultimii 20 de ani, Franta spera sa-si treaca in palmares al doilea trofeu din istorie. De partea cealalta, Croatia, a doua cea mai mica tara din lume care disputa finala unui Mondial, viseaza sa devina in premiera campioana mondiala. Confruntarea va avea loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, de la ora 18:00, putand fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text CM 2018, finala: Franta vs Croatia 2-1 (Pauza) / Echipa lui Deschamps se afla n avantaj, dupa un penalty acordat cu ajutorul VAR si transformat de Griezmann

A venit momentul ca fotbalul sa isi afle noua regina: finala dintre Franta si Croatia trage cortina peste CM 2018, un turneu condimentat cu unele din cele mai mari surprize. Ambele nationale se afla fata in fata cu istoria. Prezenta in ultimul act pentru a treia oara in ultimii 20 de ani, Franta spera sa-si treaca in palmares al doilea trofeu din istorie. De partea cealalta, Croatia, a doua cea mai mica tara din lume care disputa finala unui Mondial, viseaza sa devina in premiera campioana mondiala. Confruntarea va avea loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, de la ora 18:00, putand fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

CM 2018, finala: Franta vs Croatia (de la ora 18:00) / ntlnire cu istoria - Croatia viseaza sa devina pentru prima oara campioana mondiala; Les Bleus asteapta al doilea titlu

A venit momentul ca fotbalul sa isi afle noua regina: finala dintre Franta si Croatia trage cortina peste CM 2018, un turneu condimentat cu unele din cele mai mari surprize. Ambele nationale se afla fata in fata cu istoria. Prezenta in ultimul act pentru a treia oara in ultimii 20 de ani, Franta spera sa-si treaca in palmares al doilea trofeu din istorie. De partea cealalta, Croatia va bifa prima finala la un Campionat Mondial si poate deveni tara cu cea mai mica populatie care cucereste titlul mondial. Confruntarea va avea loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, de la ora 18:00, putand fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

FINAL Franta vs Croatia 4-2

A venit momentul ca fotbalul sa isi afle noua regina: finala dintre Franta si Croatia trage cortina peste CM 2018, un turneu condimentat cu unele din cele mai mari surprize. Ambele nationale se afla fata in fata cu istoria. Prezenta in ultimul act pentru a treia oara in ultimii 20 de ani, Franta spera sa-si treaca in palmares al doilea trofeu din istorie. De partea cealalta, Croatia, a doua cea mai mica tara din lume care disputa finala unui Mondial, viseaza sa devina in premiera campioana mondiala. Confruntarea va avea loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, de la ora 18:00, putand fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

VIDEO CM 2018: Franta vs Croatia 4-2 / Zi de glorie pentru Les Bleus - Franta, noua campioana mondiala dupa o finala memorabila

Editia cu numarul 21 a Campionatului Mondial de fotbal s-a incheiat cu una dintre cele mai spectaculoase finale si prima in care s-a folosit arbitrajul video. Franta este campioana mondiala pentru a doua oara in istorie, dupa o victorie superba in fata Croatiei, scor 4-2. Croatii au dominat inceputul partidei de pe stadionul Luzhniki din Moscova, insa deschiderea scorului le-a apartinut elevilor lui Deschamps. Mandzukic 18') a deviat mingea in propria poarta, dupa o lovitura libera executata de Griezmann. Dupa numai 10 minute, trupa lui Zlatko Dalic a egalat prin sutul suberb al lui Perisic 28'), insa a mai primit o lovitura pana la pauza. Acelasi Griezmann 38') a inscris de la punctul cu var, dupa ce arbitrul a apelat la tehnologia video. Les Bleus au facut spectacol in repriza secunda, Pogba 59') si Mbappe 65') ducand scorul la 4-1. Mandzukic 69') a redus din diferenta dupa o gafa incredibila a lui Lloris, dar tabela a ramas incremenita pana la fluierul de final.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Franta vs Croatia 4-2 / Zi de glorie pentru Les Bleus - Franta, noua campioana mondiala dupa o finala memorabila

Editia cu numarul 21 a Campionatului Mondial de fotbal s-a incheiat cu una dintre cele mai spectaculoase finale si prima in care s-a folosit arbitrajul video. Franta este campioana mondiala pentru a doua oara in istorie, dupa o victorie superba in fata Croatiei, scor 4-2. Croatii au dominat inceputul partidei de pe stadionul Luzhniki din Moscova, insa deschiderea scorului le-a apartinut elevilor lui Deschamps. Mandzukic 18') a deviat mingea in propria poarta, dupa o lovitura libera executata de Griezmann. Dupa numai 10 minute, trupa lui Zlatko Dalic a egalat prin sutul superb al lui Perisic 28'), insa a mai primit o lovitura pana la pauza. Acelasi Griezmann 38') a inscris de la punctul cu var, dupa ce arbitrul a apelat la tehnologia video. Les Bleus au facut spectacol in repriza secunda, Pogba 59') si Mbappe 65') ducand scorul la 4-1. Mandzukic 69') a redus din diferenta dupa o gafa incredibila a lui Lloris, dar tabela a ramas incremenita pana la fluierul de final.

CM 2018, finala mica: Belgia vs Anglia (de la ora 17:00) / Batalia pentru medaliile de bronz

Belgia si Anglia au sperat la ultimul act de la Moscova, dar au fost nevoite sa se multumeasca doar cu finala mica a Campionatului Mondial, dupa ce au pierdut confruntarile din semifinale. Selectionerul Roberto Martinez are misiunea de a-si mobiliza elevii pentru ultimul obiectiv ramas, o victorie in fata englezilor fiind sinonima cu cea mai buna performanta a Belgiei la o Cupa Mondiala. Anglia, campioana mondiala in 1966, a mai jucat o finala mica in 1990 a pierdut cu 1-2 in fata Italiei). Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va incepe la ora 17:00 si va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText CM 2018, finala mica: Belgia vs Anglia (de la ora 17:00) / Echipele de start

Lupta pentru medaliile de bronz de la Campionatul Mondial se va da intre Belgia si Anglia, de la ora 17:00. Cele doua nationale se intalnesc pentru a doua oara la competitia din Rusia, dupa ce trupa lui Roberto Martinez a castigat cu 1-0 disputa din faza grupelor. Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText CM 2018, finala mica: Belgia vs Anglia 1-0 (Pauza) / 4' Meunier a deschis scorul

Lupta pentru medaliile de bronz de la Campionatul Mondial se va da intre Belgia si Anglia, de la ora 17:00. Cele doua nationale se intalnesc pentru a doua oara la competitia din Rusia, dupa ce trupa lui Roberto Martinez a castigat cu 1-0 disputa din faza grupelor. Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO CM 2018, finala mica: Belgia vs Anglia 2-0

Lupta pentru medaliile de bronz de la Campionatul Mondial se va da intre Belgia si Anglia, de la ora 17:00. Cele doua nationale se intalnesc pentru a doua oara la competitia din Rusia, dupa ce trupa lui Roberto Martinez a castigat cu 1-0 disputa din faza grupelor. Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LIVE Franta - Croatia in finala Cupei Mondiale. Croatii campioni la ghinion!

Urmariti live text in aceasta pagina, duminica, de la ora 18:00, finala mare a Cupei Mondiale, meciul Franta - Croatia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )