Libnet.ro
UNICEF

17:15

Meci de gala pentru CSM Bucuresti! Cea mai titrata echipa din voleiul european vine la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Meci de gala pentru CSM Bucuresti! Cea mai titrata echipa din voleiul european vine la Bucuresti

Echipa feminina de volei a CSM Bucuresti va da piept joi seara, de la ora 19. 30, la Sala Polivalenta din capitala, cu Dinamo Moscova, intr-o partida contand pentru etapa a doua a Grupei E a CEV Champions League. continuă pe Adevărul

Digi Sport: Cine i va plati salariul Cristinei Neagu n urmatoarele 6 luni! Anuntul facut de CSM Bucuresti

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente incrucisate la Campionatul European de handbal si va lipsi in urmatoarele sase luni. Clubul CSM Bucuresti a anuntat cine va plati operatia pe care cea mai buna jucatoare a lumii o va sustine la inceputul anului viitor. Mai mult, campioana Romaniei vrea ca EHF sa ii plateasca integral salariul sportivei noastre in perioada in care nu va fi pe teren.

Interul Amanda Kurtovic, de la CSM Bucuresti, operata dupa ruptura de ligamente; urmeaza Cristina Neagu

CSM Bucuresti se afla in situatia de a continua campionatul si Liga Campionilor fara doua jucatoare de baza la linia de 9 metri, interii Amanda Kurtovic si Cristina Neagu, accidentate la echipele nationale si diagnosticate cu ruptura de ligament la genunchi. Kurtovic a fost deja operata, iar Neagu urmeaza sa decida unde va face interventia. Kurtovic a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior si de menisc intern la genunchiul stang, in timp ce Cristina Neagu a suferit tot o ruptura de ligament incrucisat anterior, insa la genunchiul drept.

Ion Iliescu: PSD traieste cea mai grava criza a sa

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat pentru Le Figaro ca este o perioada dificila si confuza pentru PSD, care traieste cea mai grava criza politica a sa, el apreciind ca pozitia personala a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne in PSD. Este o perioada dificila, confuza pentru partid, care traieste cea mai grava criza a sa, afirma Ion Iliescu, conform Le Figaro.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne/ UPDATE Iliescu neaga declaratiile, jurnalistii Le Figaro anunta ca vor prezenta declaratiile

Fostul presedinte Ion Iliescu a sustinut, intr-o declaratie pentru Le Figaro, ca PSD trece printr-o perioada dificila si confuza, inregistrand cea mai grava criza politica a sa, iar problemele cu legea ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne in partid. UPDATE: Paul Cozighian, jurnalist Le Figaro: Voi aduce proba declaratiilor de domnului Iliescu. Iliescu chiar ne-a primit cu multa amabilitate si am stat de vorba o ora si cincizeci de minute. Vorbea o franceza aproape impecabila. Este posibil ca domnul Iliescu sa nu-si mai aminteasca totul. Realitatea TV)UPDATE: Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre PSD si despre situatia politica din Romania.

Protestele ajung si n cea mai mica tara din Europa, Andorra: 1.000 de oameni au manifestat n capitala

Seful guvernului din principatul Andorra a declarat marti ca este atent la revendicarile sociale, dupa o manifestatie care a avut loc cu o zi in urma in cea mai mica tara din Europa, in semn de protest fata de recentele legi privind liberalizarea pietei muncii si pentru a denunta o situatie sociala in degradare, scrie AFP.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018: Cea mai scurta zi din an

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD trece prin cea mai grava criza politica/ Fostul presedinte dezminte declaratiile

PSD traverseaza cea mai grava criza politica a sa in acest moment, este de parere fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, care a vorbit pentru presa internationala. Acesta este de parere ca principalul responsabil este liderul actual al partidului,.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne

Fostul presedinte Ion Iliescu a sustinut, intr-o declaratie pentru Le Figaro, ca PSD trece printr-o perioada dificila si confuza, inregistrand cea mai grava criza politica a sa, iar problemele cu legea ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne in partid.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne/ UPDATE Iliescu neaga declaratiile si vorbeste de fake news / Jurnalistii Le Figaro anunta ca vor prezenta dovezi

Fostul presedinte Ion Iliescu a sustinut, intr-o declaratie pentru Le Figaro, ca PSD trece printr-o perioada dificila si confuza, inregistrand cea mai grava criza politica a sa, iar problemele cu legea ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne in partid. Fostul presedinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declaratiile care le-ar fi facut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizand ca a citit cu uimire amestecata cu dezgust un soi de compilatie despre PSD si despre situatia politica din Romania. Paul Cozighian, jurnalist Le Figaro, spune ca v-a face proba declaratiilor marti seara la Realitatea TV, la ora 21.

Ion Iliescu: PSD traieste cea mai grava criza politica a sa

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat pentru Le Figaro ca este o perioada dificila si confuza pentru PSD, care traieste cea mai grava criza politica a sa, el apreciind ca pozitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )