Libnet.ro
UNICEF

00:06

Brazilia a castigat pentru a noua oara Copa America

Adevărul Adevărul,
Brazilia a castigat pentru a noua oara Copa America

Brazilia s-a impus cu 3-1 in finala Copa America, jucata pe teren propriu, contra nationalei statului Peru si a castigat din nou trofeul. continuă pe Adevărul

VIDEO Brazilia a castigat Copa America (3-1 in finala cu Peru)

Brazilia a castigat a noua oara Copa America, prima data din 2007, dupa ce a invins, duminica, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 3-1 2-1), reprezentativa statului Peru.

Brazilia cucereste un nou trofeu dupa 12 ani

Brazilia a castigat a noua oara Copa America, prima data din 2007, dupa ce a invins, duminica, pe St.

Ela Craciun a fost nasa pentru a noua oara

Ela Craciun a fost ieri nasa de cununie a unor prieteni apropiati. Ceremonia a avut loc la o biserica din Bucuresti si a fost tinuta de parintele de suflet al vedetei, Emil Caramizaru.

Brazilia isi flutura cupa in fata lui Messi: Reactii virulente din tabara Selecao dupa triumful din Copa America

Cand l-a avut pe Neymar pe teren, Brazilia a dezamagit, castigand doar niste competitii de mana a doua si anume Cupa Confederatiilor 2013 si aurul la Jocurile Olimpice din 2016. Acum, cand starul lui PSG a ratat Copa America 2019, Selecao a triumfat!.

Dani Alves, Brazilia: Nu sunt de acord cu Messi, care spune ca turneul Copa America a fost cumparat

Dani Alves, capitanul nationalei Braziliei, a vorbit despre declaratia fostului coleg de la Barcelona, Lionel Messi, dupa victoria in fata selectionatei Peru, scor 3-1, din finala Copa America.

Avancronica meciului Brazilia Peru

A 46-a editie a Copa America isi va desemna castigatoarea, duminica seara, in urma finalei dintre Brazilia si Peru, un ultim act greu de anticipat in urma cu trei saptamani la inceputul competitiei.

Copa America: Messi nu a participat la decernarea medaliilor de bronz si a criticat dur arbitrajul: Nu trebuie sa facem parte din aceasta coruptie

Atacantul Lionel Messi nu a participat, sambata, la decernarea medaliilor de bronz la Copa America, dupa finala mica, Argentina - Chile, scor 2-1. Zgarcit in declaratii si fara sa spuna lucruri deosebite de obicei la interviurile dupa meciuri, Messi s-a dezlantuit la adresa arbitrajelor care, crede el, au favorizat gazda competitiei, Brazilia.

FOTO Imaginea durerii: Cum a fost surprins Gabriel Jesus in vestiar dupa ce a fost eliminat in finala de la Copa America

Nationala Braziliei a castigat Copa America, insa unul dintre jucatorii lui Tite a parasit terenul plangand de nervi.

Argentina, locul trei la Copa America. Messi a fost eliminat!

Echipa Argentinei a obtinut locul trei la editia din acest an a Copa America dupa ce a trecut de Chile, formatia in fata careia pierduse la 11 metri ultimele doua finale.

Scandal imens la Copa America! Messi nu a venit la premiere: Coruptie! Oficialii Conmebol contraataca: Inacceptabil

Atacantul Lionel Messi nu a participat, sambata, la festivitatea de premiere de la decernarea medaliilor de bronz la Copa America, dupa finala mica, Argentina - Chile, scor 2-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )