Libnet.ro
UNICEF

14:00

Crina Pintea: Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic

Hotnews Hotnews,
 Crina Pintea: Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic

Pivotul Crina Pintea a transmis printr-un mesaj, la finalul participarii nationalei de handbal feminin la Campionatul Mondial din Japonia, unde s-a clasat pe locul 12, ca Romania se afla, totusi, in primele 12 echipe ale lumii si s-a aratat deranjata de specialistii care considera parcursul tricolorelor unul ratat. Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic!, a scris Crina Pintea. continuă pe Hotnews

Crina Pintea, mesaj emotionant pentru criticii nationalei feminine de handbal: Noi proastele astea, rusinea tarii avem posibilitatea sa...

Crina Pintea, pivotul nationalei feminine de handbal, a tras un semnal alarma, dupa ce in spatiul public tricolorele au fost criticate si, uneori, chiar jignite pentru prestatia de la Mondialul din.

Handbaliste revoltate: Noi, proastele astea, rusinea tarii.... Pintea, postare exploziva pe Facebook

Dupa o infrangere groaznica in fata Japoniei, la 17 goluri diferenta, esec care a incheiat un Mondial dezolant pentru Romania, jucatoarele au fost supuse unor critici dure. Unii suporteri au depasit insa limitele bunului simt.

Crina Pintea a rabufnit dupa criticile primite: Noi, rusinea tarii, am trecut prin multe

Crina Pintea, pivotul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, a rabufnit dupa criticile primite in urma rezultatelor mai putin bune ale echipei la Campionatul Mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )