Libnet.ro
UNICEF

23:16

DigiSport: Bolid de 150.000 de euro primit cadou de Ianis Hagi dupa EURO 2019

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Bolid de 150.000 de euro primit cadou de Ianis Hagi dupa EURO 2019

Delegatia nationalei Romaniei U21 a revenit in noaptea de vineri spre sambata la Bucuresti, dupa evolutia entuziasmanta de la Euro 2019. Fotbalistii tricolori au avut parte de o surpriza de proportii, imediat cum au iesit din zona de check-out a Aeroportului Otopeni. Au fost asteptati, desi era aproape ora 03:00, de un grup masiv de suporteri, care i-au aplaudat si care au creat in aeroport o atmosfera ca pe stadion. continuă pe Hotnews

Ianis Hagi a primit cadou un bolid de lux dupa Euro U21. Numarul 10 merita o masina de nota zece

Ianis Hagi a primit un cadou din partea celor de la BMW, dupa prestatiile bune de la Euro 2019 U21, competitie la care reprezentativa Romaniei a ajuns pana in semifinale. Compania bavareza, care il sponsorizeaza pe fiul regelui fotbalului romanesc, i-a daruit modelul BMW i8, l-a fotografiat pe Ianis in noua bijuterie si a postat .

Ianis Hagi a primit o masina de 150.000 de euro

Ianis Hagia primit o masina din partea sponsorului sau. Ianis Hagi este ambasador BMW in Romania, iar Automobile Bavaria Group i-a dat un BMW i8. Numarul 10 merita o masina de nota zece, au scri.

Pare un tanar modest, dar Iata ce masina are Ianis Hagi. Toata lumea intoarce capul dupa el, pe strada

Ianis Hagi este in atenta supraveghere a presei. Recent, starul echipei nationale Under 21, a fost vazut la volaul unui bolid cu nu mai putin de 340 de cai putere. Ce masina conduce fotbalistul? Ce masina are Ianis Hagi? Ianis Hagi are doar 20 de ani, iar succesul i-a adus inca de la o varsta .

DigiSport: Ianis Hagi, la Barcelona? Transfer istoric pentru fotbalul romanesc. Reactia lui Gica Popescu

Gica Hagi a asteptat momentul potrivit pentru un transfer spectaculos al lui Ianis Hagi. Regele se afla in tratative avansate cu Barcelona, pentru o mutare incredibila pentru fotbalul romanesc.

Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui calca pe urmele tatalui Tot ce faci in viata trebuie facut cu inima

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza Zilei un interviu in excluvitate cu fiul lui Gheorghe Hagi realizat de FCViitorul despre etapele din viata lui Ianis Hagi, despre idealurile sportivela o.

Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui fotbalului calca pe urmele tatalui Tot ce faci in viata trebuie facut cu inima

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza Zilei un interviu in exclusivitate cu fiul lui Gheorghe Hagi realizat de FCViitorul despre etapele din viata lui Ianis Hagi, despre idealurile sportivela o.

Ianis Hagi, aproape de un transfer la FC Barcelona

Ianis Hagi, decarul nationalei de tineret, s-ar afla pe urmele lui Lionel Messi.

Ianis Hagi: Avem tot viitorul in fata!

Jucatorul echipei nationale de fotbal U21 a Romaniei, Ianis Hagi, a afirmat, joi la finalul partidei cu Germania, ca toti componentii lotului sunt constienti ca puteau juca o finala de campionat european, dar.

Ianis Hagi: Avem 15 ani de cariera in fata, nu avem de ce sa fim suparati

Jucatorul Ianis Hagi a vorbit la finalul semifinalei de la Campionatul European, pierduta de Romania in fata Germaniei, scor 4-2.

Ianis Hagi: E putina dezamagire, dar avem tot viitorul in fata

Jucatorul Ianis Hagi a declarat, joi seara, ca fotbalistii din nationala de tineret sunt putin dezam.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )