Libnet.ro
UNICEF

16:45

CM Handbal (f): Cristina Neagu ar putea rata partida cu Suedia

Hotnews Hotnews,
 CM Handbal (f): Cristina Neagu ar putea rata partida cu Suedia

Tomas Ryde, selectionerul nationalei de handbal a Romaniei, a anuntat faptul ca cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, ar putea rata partida cu Suedia. continuă pe Hotnews

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

VIDEO Cristina Neagu: Nu cred ca am ce sa demonstrez la acest Mondial. Am evoluat si peste asteptarile mele

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a vorbit, sambata, intr-un interviu pentru FR Handbal despre parcursul echipei la Campionatul Mondial din Japonia, despre victoria decisiva cu Ungaria, care a dus tricolorele in grupele principale, dar si despre ce simte inaintea meciurilor cu Rusia, Suedia si Japonia.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungariei: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as.

Amintiri de cosmar pentru Cristina Neagu inaintea meciului cu Ungaria

Romania intalneste Ungaria, vineri, de la 12:00, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale la Campionatul Mondial, o partida care ii trezeste amintire negre Cristinei Neagu.

DigiSport: Replica Oanei Manea dupa acuzele lui Kim Rasmussen si ce spune despre Cristina Neagu

Oana Manea a trecut de la agonie la extaz la partida Romaniei cu Ungaria de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Victoria tricolorelor a venit la ultima faza, iar dupa meci selectionerul reprezentativei maghiare, Kim Rasmussen, a acuzat in termeni chiar imposibil de reprodus arbitrajul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )