Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mircea Lucescu, dupa eliminarea Romaniei de la CE Under 21: Eu nu cred in generatii, eu cred in educatie, in organizare

Hotnews Hotnews,
 Mircea Lucescu, dupa eliminarea Romaniei de la CE Under 21: Eu nu cred in generatii, eu cred in educatie, in organizare

Mircea Lucescu i-a felicitat pe jucatorii nationalei Under 21 a Romaniei pentru parcursul avut la Campionatul European de tineret, insa a declarat ca el nu crede in generatii. Eu nu cred in generatii, eu cred in educatie, in organizare, a spus Lucescu. continuă pe Hotnews

Mircea Lucescu, dupa eliminarea Romaniei: Eu nu cred in generatii!

Mircea Lucescu a asistat din tribunele stadionului de la Bologna la meciul echipei nationale de tineret, care apierdut cu Germania.

Iohannis ureaza succes echipei nationale de fotbal a Romaniei Under-21

Presedintele Klaus Iohannis ureaza succes echipei nationale de fotbal a Romaniei Under-21 in semifin.

Mircea Lucescu i-a citit pe nemti! Il Luce stie de ce Romania poate ajunge in finala Campionatului European

Mircea Lucescu a plecat in Italia, pentru a sustine nationala de tineret a Romaniei la semifinala de la Bologna, cu Germania, programata joi, de la ora 19.

Mirel Radoi, mesaj filosofic dupa eliminarea Romaniei de la Euro U21:Nu ni se va da nimic gratis

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, ca el si jucatorii sai au invatat dupa Euro-2019 ca nu vor primi nimic gratis, ci trebuie sa munceasca pentru a obtine ceva.

Reactiile jucatorilor Romaniei dupa eliminarea de la Euro: E un sentiment de regret, de dezamagire, dar suntem mandri ca am dat tot ce am avut mai bun - Baluta

Aventura nationalei Under 21 a Romaniei la Campionatul European de tineret s-a incheiat in semifinale, dupa ce a fost invinsa de Germania, scor 2-4. Jucatorii lui Mirel Radoi raman insa cu un parcurs de vis la care nimeni nu se astepta, cu o calificare la JO 2020 si cu sentimentul ca au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge in finala. E un sentiment de regret, de dezamagire, dar suntem mandri ca am dat tot ce am avut mai bun pe teren - Tudor Baluta. Intra in material pentru a vedea reactiile jucatorilor romani dupa infrangerea cu Germania.

CE Under 21, semifinale: Germania vs Romania (de la 19:00) Un meci pentru istorie

Nationala Under 21 a Romaniei a dat peste cap toate calulele hartiei si a impresionat prin calificarea in semifinalele CE Under 21. Jucatorii pregatiti de Mirel Radoi vor sa continue povestea frumoasa si sa lupte pentru trofeu, dar pana atunci trebuie sa treaca de obstacolul Germania, campioana en-titre. Pe Stadio Renato DallAra din Bologna se vor intalni echipele cu cel mai bun atac din competitie, astfel ca partida se anunta una spectaculoasa. Confruntarea va incepe la ora 19:00 si va putea fi urmarita in direct pe TVR 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Care este principalul atu al Germaniei, adversara Romaniei din semifinalele Campionatului European Under 21

Romania va intalni joi, de la ora 19. 00, Germania in semifinalele Campionatului European de fotbal, rezervat nationalelor Under 21.

CE Under 21: Semifinala Germania vs Romania va fi arbitrata de israelianul Orel Grinfeld

Meciul pe care reprezentativa de tineret a Romaniei il va disputa, joi, cu nationala Gemaniei, in semifinalele Campionatului European under 21, va fi arbitrat de israelianul Orel Grinfeld.

VIDEO. Promisiunea capitanului dupa eliminarea din semifinale

Dupa eliminarea dramatica de la campionatul european din Italia si San Marino, in fata Germaniei, Io.

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa calificarea Romaniei in semifinalele U21. Ce spune despre Franta, de care este foarte legat

Dacian Ciolos si-a exprimat opinia pe pagina sa de Facebook dupa ce nationala de tineret a Romaniei la Euro U21 a facut scor egal cu Franta. Este o performanta pe care fotbalul romanesc n-a mai avut-o dinainte de Revolutie si nu a scapat neobservata nici de catre politicieni. Cum a reactionat Dacian Ciolos dupa calificarea .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )