Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial. continuă pe Hotnews

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere, anunta Reuters, citat de news. ro, precizand ca este vorba de 2. 100 de angajati, respectiv 22% din forta de munca.

Doliu in lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiti actori de la Bollywood a fost gasit mort in propria locuinta

Una dintre cele mai mari vedete din India si unul dintre cele mai cunoscute nume de la Bollywood si-a gasit sfarsitul. Actorul Sushant Singh Rajput a fost gasit mort in apartamentul personal din Mumbai, unde se cr.

Ritualul de beauty al lui Naomi Campbell. Dureaza doar 10 minute! VIDEO

Naomi Campbell este, chiar si la 50 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din lume! Iata insa care este ritualul ei zilnic de ingrijire si infrumusetare. Dureaza doar 10 minute! .

131 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Top 10 cele mai frumoase poezii ale

Se implinesc 131 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu 15 iunie 1889), considerat cel mai important reprezentant al literaturii romantice din Romania. Data oficiala de nastere a poetului este 15 ianuarie 1850,.

Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce fuge un chirurg din sala de operatie

Bancurile cu medici au fost mereu dintre cele mai gustate de romani. Pe seama acestora sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din cabinetele lor.

Transfer record pentru Gigi Becali. Florinel Coman pleaca de la FCSB si devine cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Gigi Becali e pe cai mari. Florinel Coman, unul dintre cele mai bune produse de export ale latifundiarului din Pipera, se afla pe picior de plecare. Giovanni Becali este cel care a facut anuntul. Despartirea lui.

Anamaria Prodan, atacata furibund de Cornel Dinu: Tenteaza mai mult cu spatele

Unul dintre cele mai celebre scandaluri din fotbalul romanesc e departe de a se stinge. Cornel Dinu i-a transmis din nou cuvinte grele Anamariei Prodan Reghecampf. Fostul jucator, antrenor si oficial al lui Dinamo.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Stalpul

Doi olteni lucrau la reteaua de electrificare si trebuiau sa puna un stalp in pamant. Seful ii vede ca au facut groapa, apoi ca au masurat stalpul si pleaca. Cand se intoarce, vede ca au pus stalpul si unul din.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Televizorul

Un politist intra intr-un magazin de articole electronice. Aveti TV color ? intreaba el. Da, domnule. Atunci dati-mi unul verde ! .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )