Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Lucescu, demis in mod oficial: Romanul a oferit prima reactie dupa ce i s-a reziliat contractul

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu, demis in mod oficial: Romanul a oferit prima reactie dupa ce i s-a reziliat contractul

Numit in august 2017 in functia de selectioner al Turciei, Il Luce a ratat Mondialul din 2018, iar apoi a retrogradat Turcia din B in C in Liga Natiunilor. continuă pe Adevărul

Mircea Lucescu, demis, in mod oficial: Romanul a oferit prima reactie dupa ce i s-a reziliat contractul

Numit in august 2017 in functia de selectioner al Turciei, Il Luce a ratat Mondialul din 2018, iar apoi a retrogradat Turcia din B in C in Liga Natiunilor.

Mircea Lucescu, dat afara oficial de la nationala Turciei

Mircea Lucescu, dat oficial afara de la Nationala Turciei Federatia Turca de Fotbal TFF) a anuntat, luni, pe site-ul oficial, incetarea raporturilor contractuale cu selectionerul Mircea Lucescu, de comun acord cu.

Mircea Lucescu, dupa despartirea de nationala Turciei: Nu sunt nici demis si nici nu am cerut sa fiu demis

Mircea Lucescu 73 de ani) s-a despartit in mod oficial de nationala Turciei. Il Luce a vorbit, la cateva ore dupa anuntul oficial, despre aventura ca selectioner al nationalei din Tara Semilunei. Antrenorul roman spune ca n-a fost vorba nici de o demitere, nici de o demisie, ci pur si simplu si-a indeplinit obiectivul pentru care a fost instalat pe banca tehnica.

GATA cu Il Luce! Turcia l-a demis pe Mircea Lucescu de la carma nationalei... Clauza de reziliere e FABULOASA

Federatia Turca de Fotbal TFF) a anuntat, luni, incetarea raporturilor contractuale cu selectionerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta, potrivit stiripesurse. ro. ii multumim lui Mircea Lucescu! Feder.

OFICIAL: Mircea Lucescu nu mai este selectionerul Turciei

Federatia Turca de Fotbal TFF) a anuntat, luni, pe site-ul oficial, incetarea raporturilor contractuale cu selectionerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta.

Mircea Lucescu a renuntat la nationala Turciei

Federatia Turca de Fotbal a anuntat, luni, renuntarea la serviciile lui Mircea Lucescu in calitate de selectioner.

Mircea Lucescu, dat afara: Turcii au anuntat numele noului selectioner. Il Luce bifeaza un nou esec, dupa cel de la Zenit

Mircea Lucescu 73 de ani) nu mai gaseste cheia succesului, dupa ce a plecat de la Sahtior Donetk. Ultimele sale doua contracte s-au incheiat din cauza rezultatelor dezamagitoare.

Digisport: Mircea Lucescu e OUT de la nationala Turciei. Anuntul de ultima ora si nlocuitorul care va veni

Antrenorul turc Senol Gunes, de la Besiktas Istanbul, il va inlocui pe selectionerul Mircea Lucescu la nationala Turciei, la 15 ani dupa primul lui mandat incheiat in 2004, relateaza agentia Reuters, care citeaza canalul NTV.

Mircea Lucescu, inlocuit de la nationala Turciei

Antrenorul turc Senol Gunes, de la Besiktas Istanbul, il va inlocui pe selectionerul Mircea Lucescu la nationala Turciei, la 15 ani dupa primul lui mandat incheiat in 2004, relateaza agentia Reuters, care.

Presa turca: Mircea Lucescu va fi nlocuit de Senol Gunes la conducerea reprezentativei Turciei

Tehnicianul echipei Besiktas, Senol Gunes, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii nationalei Turciei, care este antrenata din 2017 de Mircea Lucescu, sustine ntv. com. tr.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )