Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Tudor Popescu, reactie fabuloasa dupa victoria Romaniei in fata Cehiei la FED Cup

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, reactie fabuloasa dupa victoria Romaniei in fata Cehiei la FED Cup

Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminica seara, la Ostrava, dupa victoria dramatica a perechii Irina Begu/Monica Niculescu in fata cuplului Barbora Krejcikova/Katerina. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu s-a dus dimineata la piata. Cand sa plece, a auzit o voce necunoscuta. Tocmai el sa pateasca asa ceva!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu s-a declarat marcat de o intamplare petrecuta la piata. Prin natura meseriei, eu sunt nevoit sa inghit rahat. in fiecare zi stau cu botul in miasmele.

Raed Arafat, reactie dura dupa ce Olivia Steer a facut public un vaccin natural!

Raed Arafat, reactie dura dupa ce Olivia Steer a facut public un vaccin natural! Citeste mai mult pespynews. ro .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Begu si Niculescu cu lacrimi in ochi dupa victoria cu Cehia. Monica: Spune tu ceva, Irina!

Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei Romaniei in confruntarea de Fed Cup contra Cehiei, in deplasare la Ostrava, rezultat prin care tricolorele s-au calificat in semifinalele competitiei.

Simona Halep, dupa victoria cu Pliskova: M-am simtit foarte bine si am luptat pna la capat, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa cstig

Simona Halep a obtinut o victorie uriasa in fata Karolinei Pliskova 6-4, 5-7, 6-4) si a dus scorul la 2-1 in favoarea Romaniei in intalnirea cu Cehia din sferturile FedCup. Numarul 3 WTA a declarat ca s-a simtit foarte bine pe teren si a luptat pana la capat, pentru ca si-a dorit sa castige. Nu stiu daca sunt un complex pentru ea, dar mereu avem meciuri grele si ma bucur ca de data aceasta am castigat eu in FedCup, a mai precizat Halep.

Declaratia Simonei Halep dupa victoria cu Siniakova

Simona Halep a aratat impecabil in meciul de sambata contra Katerinei Siniakova si a adus punctul prin care Romania a egalat Cehia dupa primele doua partide de simplu in confruntarea de Fed Cup pentru un loc in semifinalele Grupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )