Libnet.ro
UNICEF

05:45

Niculescu rateaza calificarea in sferturi la Hong Kong

Online Sport Online Sport,
Niculescu rateaza calificarea in sferturi la Hong Kong

Dupa un meci de aproape trei ore jucatoarea Monica Niculescu a parasit, joi, turneul de la Hong Kong, dotat cu premii totale in valoare de 750. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Monica Niculescu a ratat calificarea in sferturi, la Hong Kong, dupa un meci de aproape trei ore

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 87 mondial, a ratat, joi, calificarea, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Hong Kong, cu premii de 750. 000 de dolari.

WTA Hong Kong: Monica Niculescu a ratat calificarea n sferturi, dupa ce a pierdut la tiebreak n setul decisiv

Monica Niculescu, locul 87 WTA, a fost eliminata turul secund al turneului de la Hong Kong, de categorie International, dupa ce pierdut impotriva Dariei Gavrilova, locul 34 WTA, scor 6-3, 4-6, 7-63). Meciul a fost unul maraton si a durat doua ore 54 de minute.

WTA Hong Kong: Ana Bogdan, nfrngere categorica mpotriva Garbinei Muguruza, scor 6-2, 6-1

Ana Bogdan, locul 78 WTA, a fost eliminata in turul secund al turneului de categorie International de la Hong Kong, dupa ce a pierdut categoric in fata jucatoarei de pe locul 13 WTA, Garbine Muguruza, scor 6-2, 6-1. Partida a durat o ora si 16 minute.

WTA Hong Kong: Monica Niculescu, victorie cu Ons Jabeur / Tunisianca a servit de doua ori pentru cstigarea meciului

Monica Niculescu, locul 87 WTA, a acces in turul secund al turneului de la Hong Kong, de categorie International, dupa ce a invins-o pe tunisianca Ons Jabeur locul 100 WTA), scor 4-6, 7-60), 6-4. Meciul a fost unul intens si a durat doua ore si 40 de minute.

WTA Hong Kong: Ana Bogdan, n optimi dupa ce a salvat trei mingi de meci - Duel cu Garbine Muguruza

Ana Bogdan, locul 78 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 2), 6-3, 7-5, pe jucatoarea americana Caroline Dolehide, locul 131 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, in turul I al turneului de categorie WTA International de la Hong Kong. Dolehide a ratat trei mingi de meci, doua la scorul de 5-2, pe propriul serviciu doua duble greseli), si una la 5-3, in decisiv.

WTA Hong Kong: Jelena Ostapenko, nvinsa n runda inaugurala de o jucatoare aflata pe locul 317 n lume

Jelena Ostapenko locul 18 WTA si castigatoare a Roland Garros-ului in 2017) a parasit turneul de la Hong Kong in runda inaugurala, letona a treia favorita) fiind invinsa de Kristina Kucova Slovacia - 317 WTA).

Lumea tenisului aplauda in picioare: Ana Bogdan, revenire fabuloasa la Hong Kong intr-un meci absolut nebun

Ana Bogdan 78 WTA) a obtinut, cu siguranta, cea mai spectaculoasa victorie a carierei la capatul unui duel in care a salvat trei mingi de meci.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )