Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania pierde dramatic calificarea in finala Fed Cup: Simona Halep si Monica Niculescu cedeaza in decisiv dupa un meci maraton

B1 B1,
Romania pierde dramatic calificarea in finala Fed Cup: Simona Halep si Monica Niculescu cedeaza in decisiv dupa un meci maraton

Romania a fost invinsa in mod dramatic in semifinalele Fed Cup de catre Franta. Dupa un meci maraton plin de dramatism, perechea Simona Halep/Monica Niculescu a trebuit sa se recunoasa invinsa in fata. continuă pe B1

Cu o floare nu se face primavara! Romania pierde dramatic meciul cu Franta din semifinalele Fed Cup

Simona Halep a dus in carca aproape de una singura echipa Romaniei, dar nu a reusit sa o califice in finala Fed Cup. Singurul ajutor pentru inimoasa constanteanca a venit din partea Monicai Niculescu.

Romania, la un pas de finala Fed Cup: Simona Halep o invinge pe Caroline Garcia intr-un meci plin de dramatism

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep in al treilea meci al confruntarii dintre Romania si Franta din semifinalele Fed Cup. Romanca a trecut, dupa un meci dramatic de fix trei ore, de Caroline Garcia, scor 6-7,.

Halep castiga batalia cu Garcia si ii mai da un branci Romaniei catre finala Fed Cup. Suntem la un punct de victorie

Simona Halep o invinge pe Caroine Garcia, scor 6-7 6), 6-3, 6-4, dupa un meci de infarct si Romania are prima sansa pentru calificarea in finala Fed Cup.

LIVE TEXT Meciul decisiv pentru finala Fed Cup. Surpriza de proportii: Simona Halep joaca la dublu alaturi de Niculescu

Dupa doua meciuri de trei seturi jucate ieri si azi, Simona Halep va incerca alaturi de Monica Niculescu sa aduca punctul care ar trimite Romania pentru prima data in finala Fed Cup.

Australia ne asteapta in finala Fed Cup

Echipa Australiei s-a calificat, duminica, in finala Fed Cup dupa victoria obtinuta la Brisbane in fata Belarus.

Cu o floare nu se face primavara! Romania a pierdut dramatic meciul cu Franta din semifinalele Fed Cup

Simona Halep a dus in carca aproape de una singura echipa Romaniei, dar nu a reusit sa o califice in finala Fed Cup. Singurul ajutor pentru inimoasa constanteanca a venit din partea Monicai Niculescu.

Romania a pierdut dramatic in semifinala Fed Cup contra Frantei

Update:Franta s-a calificat in finala Fed Cup, dupa ce a invins Romania cu scorul de 3-2, in urma victoriei dramatice a perechii Caroline Garcia/Kristina Mladenovic cu 5-7, 6-3, 6-4 in fata cuplului Simona.

Victorie! Simona Halep castiga maratonul cu Caroline Garcia. Romania la o victorie de finala Fed Cup!

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia, cu 6-7 6), 6-3, 6-4, dupa un meci maraton de aproape trei ore si aduce Romania din nou la conducere in semifinala Fed Cup contra Frantei 2-1).

LIVE Fed Cup: Simona Halep trimite in decisiv meciul cu Caroline Garcia. E care pe care!

Duminica de la 14:00 se vor infrunta Simona Halep si Caroline Garcia in meciul trei de simplu din cadrul semifinalei Franta - Romania din Fed Cup. Dupa prima zi scorul la general este 1-1. Totul despre Franta - Romania aici.

Asa am trait Fed Cup: Simona Halep contra Caroline Garcia

Duminica de la 14:00 s-au infruntat Simona Halep si Caroline Garcia in meciul trei de simplu din cadrul semifinalei Franta - Romania din Fed Cup. Dupa prima zi scorul la general era 1-1. Totul despre Franta - Romania aici.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )