Libnet.ro
UNICEF

01:05

Site-ul FedCup, dupa victoria Romniei cu Cehia: Poate ca a fost weekend-ul Simonei Halep, cu stralucitoarea ei dubla victorie, dar a fost si momentul Monicai Niculescu

Hotnews Hotnews,
 Site-ul FedCup, dupa victoria Romniei cu Cehia: Poate ca a fost weekend-ul Simonei Halep, cu stralucitoarea ei dubla victorie, dar a fost si momentul Monicai Niculescu

Site-ul oficial al FedCup a avut numai cuvinte de lauda la adresa Monicai Niculescu, jucatoarea in varsta de 31 de ani contribuind decisiv la victoria impresionanta obtinuta de echipa Romaniei in fata Cehiei, campioana en-titre scor 3-2). Niculescu si Irina Begu au castigat meciul de dublu contra celor mai bune jucatoare din lume: Katerina Siniakova 1 WTA la dublu) si Barbora Krejcikova 2 WTA la dublu). Poate ca a fost weekend-ul Simonei Halep, cu stralucitoarea ei dubla victorie, dar a fost si momentul Monicai Niculescu, se arata pe site-ul competitiei. continuă pe Hotnews

Begu si Niculescu cu lacrimi in ochi dupa victoria cu Cehia. Monica: Spune tu ceva, Irina!

Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei Romaniei in confruntarea de Fed Cup contra Cehiei, in deplasare la Ostrava, rezultat prin care tricolorele s-au calificat in semifinalele competitiei.

VIDEO Imagini inedite cu echipa Romniei de FedCup dupa victoria cu Cehia: Bucuria fetelor si botezul cu sampanie!

Jucatoarele echipei Romaniei de FedCup si staff-ul nationalei au sarbatorit duminica la hotelul din Ostrava victoria fantastica impotriva echipei Cehiei, campioana en-titre a competitiei. Imaginile de la sarbatoare realizate de catre corespondentul HotNews. ro surprind cum fetele au primit un botez cu sampanie, in timp ce lumea adunata a cantat Su-alta data, si-alta data.

Cristian Tudor Popescu, reactie fabuloasa dupa victoria Romaniei in fata Cehiei la FED Cup

Romania a invins Cehia, detinatoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminica seara, la Ostrava, dupa victoria dramatica a perechii Irina Begu/Monica Niculescu in fata cuplului Barbora Krejcikova/Katerina.

Simona Halep, dupa victoria cu Pliskova: M-am simtit foarte bine si am luptat pna la capat, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa cstig

Simona Halep a obtinut o victorie uriasa in fata Karolinei Pliskova 6-4, 5-7, 6-4) si a dus scorul la 2-1 in favoarea Romaniei in intalnirea cu Cehia din sferturile FedCup. Numarul 3 WTA a declarat ca s-a simtit foarte bine pe teren si a luptat pana la capat, pentru ca si-a dorit sa castige. Nu stiu daca sunt un complex pentru ea, dar mereu avem meciuri grele si ma bucur ca de data aceasta am castigat eu in FedCup, a mai precizat Halep.

IMAGINEA ZILEI: Monica Niculescu si Irina Begu, n lacrimi dupa victoria dramatica contra Cehiei

Nu e nevoie de prea multe cuvinte, imaginea vorbeste de la sine: Monica Niculescu si Irina Camelia Begu au luptat pana la ultimul strop de energie pentru o victorie istorica contra Cehiei, scor 3-2. Romania a eliminat campioana en-titre chiar la ea acasa si va juca in semifinalele FedCup contra Frantei.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Declaratia Simonei Halep dupa victoria cu Siniakova

Simona Halep a aratat impecabil in meciul de sambata contra Katerinei Siniakova si a adus punctul prin care Romania a egalat Cehia dupa primele doua partide de simplu in confruntarea de Fed Cup pentru un loc in semifinalele Grupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )