Libnet.ro
UNICEF

20:32

WTA: Simona Halep, saptamna 53 n postura de lider mondial

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep, saptamna 53 n postura de lider mondial

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 53 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are sase sportive in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Niculescu si Cirstea. continuă pe Hotnews

Simona Halep, lider mondial de 53 de saptamani

Romanca Simona Halep se afla pentru a 53-a saptamana pe primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu un avans confortabil de peste 1. 000 de puncte fa.

Depasita la castiguri! Cine este jucatoarea de tenis care a incasat in 2018 mai multi bani decat Simona Halep

Simona Halep a avut cel mai bun an din cariera ei, si este lider mondial WTA, dar cu toate acestea nu este si jucatoarea cu cei mai multi bani incasati.

FOTO Simona Halep a trecut pe la stilist. Cum s-a schimbat liderul mondial WTA dupa aceasta vizita

Simona Halep se afla in vacanta, dar continua recuperarea dupa ce a fost diagnosticata cu hernie de disc si nevoita sa spuna pas la ultimele turnee din 2018.

Darren Cahill: Simt ca am avut un loc de munca de vis n ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Simona Halep este o profesionista desavrsita

Sezonul 2018 a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial ratand prezenta la Turneul Campioanelor din cauza herniei de disc de care sufera. Aflat in vacanta, Darren Cahill a vorbit pentru WTA Insider despre cum s-au vazut ultimele sezoane, antrenorul australian fiind de parere ca are un loc de munca de vis, iar asta datorita Simonei Halep.

Simona Halep va primi titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a valorilor Romaniei

Universitatea de Vest din Timisoara va acorda titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numarul 1 mondial in tenis, Simona Halep, pentru recunoasterea valorilor Romaniei.

Simona Halep va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara

Universitatea de Vest din Timisoara va acorda titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numarul 1 mondial in tenis, Simona Halep, pentru recunoasterea valorilor Romaniei.

Simona Halep vine la Universitatea Ovidius. Va primi un titlu decernat pentru prima data in istoria institutiei

Simona Halep, numarul 1 mondial la tenis feminin, va fi prezenta astazi la Universitatea Ovidius din Constanta, a carei studenta a fost in urma cu cativa ani.

ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Marius Copil a bifat o noua cea mai buna clasare a carierei, jucatorul nostru aflandu-se pe locul 57 in lume, cu 888 de puncte acumulate. La varf, Novak Djokovic este noul lider mondial, acesta fiind urmat de Rafael Nadal si Roger Federer.

Simona Halep a primit titlul de ambasador al universitatii pe care a absolvit-o: Aici am crescut si ma gandesc sa ma reintorc

Numarul 1 WTP la tenis feminin, Simona Halep, a obtinut un nou titlu, de data aceasta in afara terenului de tenis. Universitatea a carei studenta a fost i-a decernat, in premiera, o distinctie.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius din Constanta. Ce distinctie a primit cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost in aceasta dimineata la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o distinctie importanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )