Libnet.ro
UNICEF

15:45

Covid 19 amana pentru anul viitor Jocurile Olimpice de la Tokyo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Covid 19 amana pentru anul viitor Jocurile Olimpice de la Tokyo

Comitetul International Olimpic CIO) a anuntat, ieri, intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luata la finalul unor discutii intre presedintele CIO, Thomas Bach, si premierul Japoniei, Shinzo Abe, dupa ce Canada si Norvegia au anuntat ca nu isi vor trimite delegatiile sportive la Tokyo pentru Jocurile Olimpice care urmau sa se desfasoare intre 24 iulie si 9 august. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile italiene au confiscat sute de aparate respiratorii destinate bolnavilor de COVID-19, pregatite pentru Grecia

Autoritatile italiene au anuntat marti confiscarea a 1. 840 de circuite respiratorii destinate bolnavilor de COVID-19, aflati la terapie intensiva, pregatite pentru Grecia, in pofida interdictiei de a se exporta.

Transport public gratuit in Chisinau si Balti, in contextul luptei impotriva COVID-19

Comisia pentru situatii exceptionale a decis ca taxatorii din troleibuzele si autobuzele care circula in Chisinau si Balti nu vor mai iesi la serviciu, incepand cu 25 martie, pentru a evita raspandirea virusului COVID-19. in acest sens, premierul Ion Chicu a anuntat ca, pentru o perioada nedeterminata, transportul public din aceste orase va fi gratis.

Sabrerul Max Hartung va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sabrerul german Max Hartung, cvadruplu campion european, a decis sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo, relateaza La Libre.

Mediastandard.ro:Twitter doneaza 1 milion de dolari pentru a sustine eforturile jurnalistilor care scriu despre COVID-19

Doua organizatii pentru drepturile jurnalistilor vor primi de la Twitter o donatie, in valoare de 1 milion de dolari. Platforma de social media isi doreste ca banii sa fie folositi pentru a sustine eforturile jurnalistilor care scriu despre COVID-19.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Guvernul britanic: Clorochina si hidroxiclorochina nu sunt autorizate pentru tratamentul COVID-19 sau pentru a preveni infectia cu noul coronavirus

Clorochina si hidroxiclorochina nu sunt autorizate pentru tratamentul simptomele provocate de contaminarea cu noul coronavirus sau pentru a preveni infectia cu COVID-19, se arata intr-un articol poblicat pe.

VIDEO Alerta la blocul din Vaslui unde s-a confirmat primul caz COVID-19: inca o persoana preluata cu izoleta

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui a intervenit miercuri, 25 martie, seara la blocul unde locuieste primul pacient confirmat cu COVID-19 in municipiul Vaslui.

Protocolul de tratament pentru COVID-19, publicat in Monitorul Oficial

Ministerul Sanatatii a publicat in Monitorul Oficial protocolul de tratament al infectiei cu virusul SARS-CoV-2 care produce boala COVID-19. Documentul prevede variantele de tratament pentru diverse manifestari ale bolii.

Statistica a investigat impactul COVID-19. Sectorul cel mai afectat de concedieri

Institutul National de Statistica a realizat o ancheta ad-hoc pentru a analiza impactul epidemiei COVID-19 in economie. Sectorul servicii este cel mai afectat, din punct de vedere al scaderii numarului de angajati.

Coronavirus. Masuri de urgenta la Deva: fonduri pentru un aparat de teste Covid 19 si pentru paramedici

Municipalitatea va aloca aproape 600. 000 de lei pentru un echipament de testare Covid 19, necesar spitalului din Deva. Si paramedicii vor primi ajutor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )