Libnet.ro
UNICEF

14:45

George Puscas, declaratii transante despre relatia cu Contra, dupa episodul Norvegia: A fost o perioada grea pentru mine

B1 B1,
George Puscas, declaratii transante despre relatia cu Contra, dupa episodul Norvegia: A fost o perioada grea pentru mine

George Puscas, care a fost convocat pentru dubla nationalei de fotbal cu Suedia si Spania din preliminariile EURO 2020, a vorbit despre episodul din timpul meciului cu Norvegia, cand a fost injurat de. continuă pe B1

George Puscas dat de gol. Transferul ratat dupa Europeanul de tineret

Mirel Radoi a declarat ca atacantul George Puscas a fost aproape de un transfer important in vara acestui an dupa evolutiile de la Campionatul European U21.

Adevarul despre relatia dintre Bradley Cooper si Lady Gaga. Arista a facut marturisiri neasteptate

Multi au vrut sa-i vada impreuna pentru totdeauna, dupa ce au vizionat filmul Like a Star, mai ales cand au simtit si chimia pe care au transmis-o. Solista a venit cu primele declaratii despre ce s-a ntamplat, de fapt, intre ea si Bradley Cooper. Adevarul despre idila dintre Bradley Cooper si Lady Gaga Pelicula Like .

Lady Gaga a dezvaluit adevarul despre relatia cu Bradley Cooper: Am creat o poveste de dragoste

Cantareata Lady Gaga 33 de ani) a dezvaluit adevarul despre relatia dintre ea si actorul Bradley Cooper 44 de ani), despre care au existat numeroase zvonuri ca ar forma un cuplu nu doar in filmul de succes A Star is Born.

Shakira a vorbit deschis despre relatia cu Pique: Mi-a spus ca nu-si doreste un viitor cu o femeie nefericita

De mai bine de un an de zile, despre relatia pe care Shakira si Pique o au s-a spus ca nu ar mai merge atat de bine si ca vedetele ar fi la un pas de despartire.

Fosta asistenta a lui Whitney Houston a vorbit pentru prima data despre relatia sexuala cu artista: Am sperat ca vom fi toata viata impreuna

Robyn Crawford 58 de ani), fosta asistenta si buna prietena a cantaretei Whitney Houston, despre care s-a speculat multa vreme ca i-a fost si iubita, a povestit pentru prima data cum a inceput relatia lor.

DIICOT, anunt de ultima ora despre Luiza Melencu, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca fata este vie

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )