Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mai putem visa la Tokyo 2020? Romania ar putea infrunta trei nationale din Europa la preolimpicul de handbal

Adevărul Adevărul,
Mai putem visa la Tokyo 2020? Romania ar putea infrunta trei nationale din Europa la preolimpicul de handbal

Coreea de Nord, una dintre cele trei adversare pe care Romania ar fi trebuit sa le infrunte in turneul preolimpic din perioada 20-22 martie 2020, la Podgorica, in Muntenegru, si-a anuntat retragerea din cursa pentru Tokyo, scrie presa din Norvegia, tara direct implicata si ea in grupa tricolorelor. in consecinta, Romania s-ar putea trezi cu trei adversare din Europa la intrecerea preolimpica. continuă pe Adevărul

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )