Libnet.ro
UNICEF

16:45

Champions League, sferturi: Juventus vs Real Madrid, Liverpool vs Manchester City

Hotnews Hotnews,
 Champions League, sferturi: Juventus vs Real Madrid, Liverpool vs Manchester City

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a sferturilor de finala din Champions League. Meciul vedeta din aceasta faza se va disputa intre Juventus si Real Madrid, finalistele editiei de anul trecut a competitiei. Alta confruntare interesanta va fi cea dintre rivalele din Premier League: Liverpool si Manchester City. continuă pe Hotnews

Live Text Tragerea la sorti a sferturilor de finala din Champions League (de la ora 13:00)

Vineri va avea loc, la Nyon, de la ora 13:00, tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Champions League. Cele opt formatii care se vor afla in urne sunt Real Madrid, Liverpool, Juventus, Manchester City, Sevilla, AS Roma, Bayern Munchen si Barcelona.

Liga Campionilor, sferturi de finala: Juventus vs Real Madrid, Barcelona vs AS Roma

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Cele opt formatii care s-au aflat in urne sunt Real Madrid, Liverpool, Juventus, Manchester City, Sevilla, AS.

Sferturile Ligii Campionilor, tragere la sorti: Juventus si Real Madrid reediteaza finala de anul trecut

Cele opt echipe de top ale Europei calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor au intrat azi in urne, iar rezultatul a fost spectaculos.

Sevilla elimina pe Manchester United din Champions League

Echipa spaniola FC Sevilla furnizeaza surpriza optimilor de finala in Champions League si o scoate din competitie pe mult mai titrata Manchester United, dupa 0-0 acasa in tur si 2-1 pe Old Trafford.

Champions League: Manchester United vs Sevilla/ Lupta continua pe Old Trafford de la 0-0

Cel mai interesant meci al zilei de marti in Champions League este, cel putin la prima vedere, cel dintre Manchester United si Sevilla. Dupa 0-0 in mansa tur a optimilor, diavolii sunt hotarati sa se impuna pe Old Trafford si sa-si treaca numele pe lista participantelor la tragerea la sorti pentru sferturile competitiei. Cealalta confruntare a serii va fi gazduita de Stadio Olimpico, acolo unde urmeaza sa se dueleze AS Roma si Sahtior Donetk.

Champions League: Barcelona vs Chelsea/ Duelul decisiv de pe Camp Nou

Miercuri sunt programate ultimele doua partide din faza optimilor de finala ale Champions League. Toate privirile vor fi atintite catre duelul de pe Camp Nou, acolo unde se vor infrunta Barcelona si Chelsea. Dupa 1-1 in mansa tur, catalanii sunt favoriti la calificarea in sferturile competitiei, insa soarta partidei este departe de a fi scrisa. Cealalta batalie a serii va avea loc la Istanbul, protagoniste fiind Besiktas si Bayern Munchen. Dupa rezultatul inregistrat pe Allianz Arena scor 5-0), bavarezii sunt deja cu gandul la adversara din sferturi.

Barcelona si Bayern completeaza tabloul sferturilor. Seara magica pentru Messi cu golul 100 in Champions League

Echipele FC Barcelona si Bayern Munchen s-au calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Champions League dupa victorii in meciu cu cel putin trei goluri marcate.

VIDEO Barcelona - Chelsea 3-0/ Messi, eroul calificarii in sferturile Champions League

Dupa 1-1 pe Stamford Bridge, Barcelona a obtinut o victorie neasteptat de usoara in fata celor de la Chelsea, scor 3-0, in mansa a doua a optimilor Champions League. Echipa lui Ernesto Valverde s-a calificat astfel pentru a 11-a oara consecutiv in sferturile competitiei. Lionel Messi a fost eroul partidei de pe Camp Nou, argentinianul reusind o dubla si o pasa de gol.

Presa: Acord de principiu intre Real Madrid si Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid si internationalul polonez Robert Lewandowski au ajuns la un acord de principiu pentru ca golgheterul formatiei Bayern Munchen sa devina jucatorul madrilenilor din sezonul viitor, anunta cotidianul El Mundo Deportivo.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )