Libnet.ro
UNICEF

16:31

Europa League: Atletico Madrid vs Sporting, capul de afis din sferturi - Programul complet al meciurilor

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Atletico Madrid vs Sporting, capul de afis din sferturi - Programul complet al meciurilor

Vineri, la Nyon Elvetia), s-au stabilit duelurile din sferturile de finala ale Europa League. Cea mai interesanta partida din aceasta faza a competitiei se anunta a fi cea dintre Atletico Madrid castigatoarea editiilor din 2010 si 2012) si Sporting Lisabona. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din sferturile Europa League. continuă pe Hotnews

Europa League: Atletico Madrid vs Sporting, capul de afis din sferturile de finala - Programul complet al meciurilor

Vineri, la Nyon Elvetia), s-au stabilit duelurile din sferturile de finala ale Europa League. Cea mai interesanta partida din aceasta faza a competitiei se anunta a fi cea dintre Atletico Madrid castigatoarea editiilor din 2010 si 2012) si Sporting Lisabona. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din sferturile Europa League.

Europa League: Lazio, Marseille, Sporting Lisabona si Leipzig merg in sferturi

Formatia Lazio Roma, la care evolueaza Stefan Radu, s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo Kiev, in mansa secunda a optimilor competitiei, potrivit news. ro. In tur, scorul a fost 2-2.

Radu Stefan, facut KO in Europa League. Dortmund, eliminata

Joi seara s-a jucat returul optimilor de finala din Europa League. Arsenal a mers mai departe din derby-ul acestei faze, Lazio de asemenea dupa un rezultat slab in prima mansa.

Europa League: Joi se vor afla echipele din sferturile de finala - Programul complet al serii

Joi sunt programate partidele din mansa a doua a optimilor de finala din Europa League. Unul dintre cele mai interesante dueluri din aceasta faza a competitiei este cel dintre Arsenal si AC Milan. In partida de pe San Siro, tunarii s-au impus cu 2-0 si sunt mari favoriti la calificarea in sferturile de finala. Ramane de vazut daca echipa lui Gennaro Gattuso va reusi sa produca surpriza pe Emirates. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor retur din optimile Europa League.

Tragerea la sorti a sferturilor de finala in Europa League (14:00)

De la ora 14:00 va avea loc, vineri, tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala in Europa League.

Programul sferturilor de finala in Europa League

De la ora 14:00 a avut loc, vineri, tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala in Europa League.

Rezultate din optimile Europa League. Doua mari surprize

Joi seara s-au disputat mansele retur ale partidelor din faza optimilor de finala in Europa League.

Europa League: Lyon, AC Milan si Borussia Dortmund, eliminate in optimi - Rezultatele complete ale serii

Mansa a doua a optimilor de finala din Europa League a fost plina de rezultate surpriza. Olympique Lyon a fost eliminata de CSKA Moscova, dupa ce castigase partida tur din Rusia, scor 1-0. AC Milan a sperat in zadar la o calificare pe Emirates, fiind depasita cu 3-1 de Arsenal. Alta echipa care a spus adio competitiei a fost Borussia Dortmund, care a obtinut doar o remiza pe terenul lui Salzburg scor 0-0), dupa ce pierduse meciul tur cu 2-1.

Arsenal-AC Milan- meciul tresaririlor de orgoliu din optimile Europa League

Tragerea la sorti pentru optimile UEFA Europa League a adus iubitorilor fortbalului din Romania si d.

VIDEO Momente de panica: Radu Stefan a ramas inert pe gazon dupa ce a fot lovit de portar. Surprizele serii in Europa League: Dortmund si Lyon sunt out!

Formatia Lazio Roma, la care evolueaza Stefan Radu, s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo Kiev, in mansa secunda a optimilor competitiei.

ştiri din Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )