Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doliu in fotbalul. Natael Julan a murit intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Doliu in fotbalul. Natael Julan a murit intr-un accident rutier

Fotbalistul Natael Julan, 23 de ani, si-a pierdut viata intr-un accident tragic. continuă pe Antena3

Doliu in fotbal. Natael Julan a murit intr-un accident rutier

Fotbalistul Natael Julan, 23 de ani, si-a pierdut viata intr-un accident tragic.

Fotbalistul Natael Julan (Guingamp) a murit intr-un accident rutier

Fotbalistul Nathael Julan de la echipa Guingamp, din a doua liga franceza, a murit, vineri, in urma unui accident rutier.

Doliu in fotbalul francez: Nathael Julan de la Guingamp a murit, vineri, in urma unui accident rutier

Fotbalistul Nathael Julan de la echipa Guingamp, din a doua liga franceza, a murit, vineri, in urma unui accident rutier, transmite news. ro. Atacantul de 23 de ani a murit in urma accidentului produs la plecarea.

Un roman a murit si alti opt au fost raniti, intr-un accident rutier in Spania

Un roman a murit si alti opt au fost raniti, in urma unui accident rutier petrecut in Spania.

VIDEO Grav accident rutier, pe Calea Plevnei din Capitala. Ce masuri au luat medicii, dupa ce 21 de persoane au fost implicate

Un grav accident rutier s-a petrecut, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala. in impact au fost implicate 4 autoturisme, printre care o ambulanta cu pacient si un microbuz. in total, au primit ingrijiri medicale 21 de persoane. UPDATE Sase persoane au fost transportate la spital in urma accidentului rutier produs pe Calea Plevnei .

Secretar de stat la Transporturi demis de Orban dupa ce a provocat un accident rutier

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu a provocat un accident rutier, la Timi.

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat care a provocat un accident rutier la Timisoara - surse

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timisoara si a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

UPDATE Accident rutier de amploare in Bucuresti. Un microbuz si o ambulanta, implicate in incident Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane au fost transportate la spital dupa ce patru masini, printre care si o ambulanta care transporta un pacient si un microbuz cu pasageri, au fost implicate joi seara intr-un accident rutier pe Calea Plevnei, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov.

Accident rutier cu 21 de persoane in Capitala: in ciocnirea violenta au fost implicate 4 masini, o ambulanta si un microbuz (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitala, cu patru autoturisme, o ambulanta cu un pacient si un microbuz cu pasageri implicate. in total este vorba despre 21 de persoane. Potrivit.

UPDATE Un roman a murit, iar alti 7 au fost raniti intr-un accident rutier produs in Spania MAE: Romanii raniti au fost externati

O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate un camion si o furgoneta, joi, pe o autostrada din Spania. Victimele sunt romani si calatoreau cu utilitara, dupa cum a confirmat postul de televiziune Canal Extremadura preluat de site-ul hoy. es. Cei sapte romani raniti in urma accidentului rutier au fost transportati la spital pentru investigatii, apoi externati.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )