Libnet.ro
UNICEF

01:05

FedCup: Dupa Simona Halep, inca o jucatoare importanta nu va juca contra Rusiei

Hotnews Hotnews,
 FedCup: Dupa Simona Halep, inca o jucatoare importanta nu va juca contra Rusiei

Pana la duelul cu Rusia din play-off-ul FedCup nu a mai ramas mult timp, iar dupa ce Simona Halep a anuntat ca nu va juca Olimpiada este prioritatea ei pentru 2020) a venit randul unei alte jucatoare importante pentru echipa Romaniei sa decline convocarea pentru confruntarea de la Cluj-Napoca. continuă pe Hotnews

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Simona Halep, inaintea debutului - Darren Cahill, antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri

Nu a mai ramas mult timp pana cand Simona Halep va debuta la Australian Open. Meciul cu Jennifer Brady din runda inaugurala va avea loc marti, nu inainte de ora 10:00 LiveText pe HotNews. ro). Campioana de la Wimbledon este vazuta printre favoritele la castigarea competitiei, iar unul dintre punctele forte il reprezinta, conform expertilor Eurosport, revenirea lui Darren Cahill: antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri.

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara.

Asta o face pe Simona Halep sa zambeasca inainte de Australian Open. Poze de mii de like-uri din sala FOTO

Simona Halep trage tare pentru a fi in forma la startul primului turneu de Mare Slem al anului. Campioana de la Wimbledon va debuta in competitie in noaptea de luni spre marti, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori, dar a luat pulsul terenurilor inca de vineri.

Declaratia care pune o tara intreaga pe jar. Simona Halep recunoaste ca o doare incheietura, dupa cazatura din primul set cu Brady de la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a marturisit ca o doare putin incheietura, dupa meciul cu Jennifer Brady din primul tur de la Australian Open. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a lumii.

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

Simona Halep s-a tinut de glume dupa primul meci la Australian Open

Luata la intreberi de fostul mare jucator spaniol Alex Corretja n. r. - reporter special pentru Eurosport), Simona Halep a avut ragaz sa-si afiseze zambetul larg.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute.

Simona Halep si cum a schimbat-o colaborarea cu Darren Cahill: Eu nu glumeam inainte sa-l cunosc pe el

Simona Halep a vorbit despre relatia cu Darren Cahill, antrenorul care a revenit in echipa ei dupa o pauza de un an, dezvaluind cum a schimbat-o colaborarea cu tehnicianul australian. Jucatoarea din Constanta a declarat ca in trecut nu glumea atunci cand se afla pe terenul de tenis, iar dupa un esec ramanea suparata timp de trei zile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )