Libnet.ro
UNICEF

13:16

Liga 1: Continua lupta pentru titlu - CS U Craiova si CFR Cluj, meciuri vitale cu Astra, respectiv FCSB

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Continua lupta pentru titlu - CS U Craiova si CFR Cluj, meciuri vitale cu Astra, respectiv FCSB

LPF a programat pentru vineri doua partide din play-off-ul Ligii 1 la fotbal, lupta pentru titlu continuand de la distanta intre CSU Craiova si CFR Cluj. Oltenii au meci de la 18:45 pe terenul Astrei, in timp ce formatia lui Dan Petrescu joaca pe Arena Nationala contra FCSB-ului. continuă pe Hotnews

CFR Cluj se mentine in lupta pentru titlu, dupa ce a invins pe FC Botosani cu 1-0

CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), formatia FC Botosani, in etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Miscarea prodemocratie va continua lupta in Hong Kong

Miscarea prodemocratie va continua lupta in Hong Kong impotriva represaliilor din partea puterii centrale chineze, a afirmat vineri Joshua Wong, a doua zi dupa invalidarea a 12 candidaturi la alegerile legislative, intre care si a lui, potrivit France Presse.

EXCLUSIV Scenariu neasteptat in Casa Liga 1: Finala U. Craiova - CFR Cluj?

Surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal afirma ca se pregateste un final neasteptat in Liga 1.

Romania la vot. Cine lupta pentru Isverna

Mergem acum in judetul Mehedinti, comuna Isverna. Si pentru ca de multe ori in politica e ca in fotbal, Marian Balaci, fost arbitru de Liga 1, crede ca poate face multe pentru localitatea sa natala.

Romania la vot. Cine lupta pentru Turda

Lupta acerba pentru unul dintre orasele importante din Ardeal. Deja s-au anuntat majoritatea candidatilor care vor sa administreze orasul Turda. Printre acestia este si actualul primar, Cristian Matei, sustinut de PNL. Cei de la Pro Romania l-au propus pe Mircea Irimie, care a mai lucrat in administratia orasului, dar a fost si deputat intre timp. Turda este unul dintre orasele in care USR si Plus au stabilit un candidat comun in persoana lui Andrei Suciu. Acesta si-a propus ca principal obiectiv, cresterea populatiei cu 10%. Din partea PP-USL va candida Lucian Nemes, actualul viceprimar. Acesta a intrat chiar astazi in competitia electorala.

Romania la vot. Cine lupta pentru sectorul 4

Va fi o lupta cel putin interesanta pentru primaria Sectorului 4 in aceasta toamna. Sunt deja patru candidati inscrisi in cursa, iar cele mai mari sanse le are actualul edil, Daniel Baluta, sustinut de PSD. in timpul mandatului sau, Sectorul 4 a cunoscut o dezvoltare economica foarte rapida, cu multe investitii ale Primariei prin care s-a incercat schimbarea imaginii acestei parti a Capitalei.

Romania la vot. Cine lupta pentru Lugoj

Batalia pentru fotoliul de primar din 27 septembrie se anunta a fi una incinsa. Ioan Teca este candidatul PPU-SL la Primaria Lugoj. Fost comandant al batalionului 183 artilerie General Ion Dragalina. Militar de profesie, acesta si-a propus sa aduca schimbarile pe care le asteapta locuitorii de mai bine de 30 de ani de zile. Ioan Teca promite mai multe zone verzi in oras, fluidizarea traficului si mai multe rauri peste raul Timis. Candidatul PPU-SL spune ca va atrage fonduri europene pentru realizarea acestor proiecte, Lugojul fiind repetent la acest capitol. in cursa se va lupta cu Francisc Boldea, actualul primar al Lugojului, Claudiu Buciu, presedinte PNL al filialei locale, Liviu Brindusoni din partea PMP, iar lista ramane deschisa. Se pare ca mai sunt inca cel putin trei nume care isi vor anunta candidatura in viitorul apropiat.

Romania la vot. Cine lupta pentru Bistrita

In Ardeal incepe agitatia pentru alegerile locale din 27 septembrie. in Bistrita-Nasaud, competitia nu pare deloc usoara. Se remarca aici Claudiu Sorin Rosu Mares, presedintele PPU-SL al filialei locale. in prezent, bistriteanul este secretar de stat in Ministerul Agriculturii si este prima sa candidatura la functia de primar. De profesie inginer diplomat, politiicianul a lucrat atat in mediul privat, cat si la stat, in functia de director al oficiului judetean pentru finantarea investitiilor rurale. in aceasta competitie mai intra Ionus Simionca din partea PMP care a mai candidat pentru functia de primar si in 2016, dar fara succes. Acesta a trait 11 ani in Statele Unite ale Americii, iar din 2016 este deputat. PNL il trimite in cursa pe Ioan Turc, in timp ce PSD mizeaza pe Cristian Nicolae. Un lucru este sigur. Viitorul primar va avea de recuperat mai multe proiecte pierdute de actuala administatie, printre care stadionul Jean Padureanu, modernizarea malurilor raului Bistrita, sau a padurii Codrisor.

Romania la vot. Cine lupta pentru Sectorul 2 al Capitalei

Fotoliul de primar al sectorul 2 a starnit in acest an o batalie apriga intre candidati si intre liderii partidelor politice, insa a pus pe tapet proiecte importante pentru bucuresteni.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )