Libnet.ro
UNICEF

11:16

Meciul Astra Giurgiu vs CS U Craiova a fost amanat dupa confirmarea unui jucator cu Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Meciul Astra Giurgiu vs CS U Craiova a fost amanat dupa confirmarea unui jucator cu Covid-19

Mijlocasul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca meciul programat miercuri, de la 21. 30, in etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu CS Universitatea Craiova a fost amanat, a declarat presedinteel gruparii giurgiuvene, Daniel Coman, potrivit news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou caz de coronavirus in Liga 1. Meciul dintre Astra si Craiova a fost amanat

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a amanat meciul dintre Astra Giurgiu si Universitatea Craiova, ca.

Final incurcat de sezon in Liga 1 - LPF admite ca este posibil ca meciul Astra - Craiova sa nu se mai dispute

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a admis faptul ca meciul Astra - CSU Craiova, amanat dupa ce un jucator al giurgiuvenilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ar putea sa nu se mai dispute, in conditiile in care desfasurarea campionatului, in partea sa superioara, nu poate depasi data de 3 august.

Craiova poate castiga partida cu Astra lamasa verde! Mihai Rotaru:Ar trebui ca acest meci sa nu se mai dispute

Meciul Astra - Craiova, din etapa a 9-a a Ligii 1 la fotbal, programat in aceasta seara, a fost amanat, dupa ce mijlocasul gazdelor Ljuban Crepulja a fost confirmat cu noul coronavirus.

Un nou caz de coronavirus in Liga 1. Un fotbalist de la Astra Giurgiu, diagnosticat cu Covid-19

Un nou caz de coronavirus, in Liga 1. Un fotbalist de la Astra Giurgiu a fost diagnosticat cu Covid-19. in aceste conditii, meciul de miercuri seara cu Universitatea Craiova se amana. Astra.

Reactia oltenilor dupa amanarea meciului de la Giurgiu

Craiova ar fi trebuit sa o intalneasca pe Astra Giurgiu, miercuri seara, in etapa a 9-a din playoff, insa meciul a fost amanat dupa aparitia unui caz de coronavirus la giurgiuveni.

Caz de coronavirus la Astra. Meciul cu Craiova amanat!

Partida dintre Astra Giurgiu si CS Universitatea Craiova de miercuri seara, ora 21:30, a fost amanata dupa aparitia unui caz de coronavirus in tabara giurgiuvenilor.

80.000 de turisti evacuti dintr-o statiune turistica, dupa confirmarea mai multor cazuri de COVID-19

Vietnamul evacueaza 80. 000 de oameni din orasul turistic Da Nang, dupa ce trei rezidenti au fost testati pozitiv pentru coronavirus, a spus guvernul, potrivit CNN, citat de Digi24.

DOCUMENT Principalele modificari aduse prin HG: Restrictiile pentru plaje au fost retrase dupa criticile din spatiul public Orarul cluburilor si teraselor, stabilit de comitetele pentru situatii de urgenta

Masura care stabilea ca pe plaja trebuie sa existe o distanta de 2 metri intre persoanesezlonguri, exceptie facand sotii si copiii insotiti de adulti parinti, bunici), nu se mai regaseste in Hotararea de Guvern cu noile restrictii, dupa ce a starnit numeroase critici in spatiul public. De asemenea, cluburile sau terasele trebuie sa respecte orarul stabilit de CNSU sau de comitetele judetene pentru situatii de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )