Libnet.ro
UNICEF

17:00

Universitatea Craiova anunta ca meciul cu Astra se va juca vineri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Universitatea Craiova anunta ca meciul cu Astra se va juca vineri

Universitatea Craiova a anuntat ca meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, se va juca vineri. continuă pe Ziarul Bursa

CS U Craiova anunta: Meciul cu Astra Giurgiu se va disputa vineri

Amanat din cauza testului pozitiv la Covid-19 al jucatorului Ljuban Crepulja, meciul dintre Astra Giurgiu si CS U Craiova va avea loc vineri, 31 iulie, dupa cum anunta gruparea olteana pe pagina oficiala de Facebook.

Meciul Astra Giurgiu vs CS U Craiova a fost amanat dupa confirmarea unui jucator cu Covid-19

Mijlocasul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca meciul programat miercuri, de la 21. 30, in etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu CS Universitatea Craiova a fost amanat, a declarat presedinteel gruparii giurgiuvene, Daniel Coman, potrivit news. ro.

LPF a stabilit cand se joaca Astra - Universitatea Craiova si FCSB - CFR Cluj. Ce se intampla cu situatia de la Dinamo

Dupa ce mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipele din Liga I, ceea ce a dus la amanarea mai multor partide, joi seara, LPF a decis ca Universitatea Craiova si CFR Cluj sa dispute vineri meciurile din penultima etapa a play-off-ului.

Ultimele noutati despre meciul Astra Giurgiu vs CS U Craiova - Cand ar putea avea loc partida

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat, dupa Adunarea Generala a LPF, ca meciul Astra - CSU Craiova s-ar putea desfasura vineri.

Final incurcat de sezon in Liga 1 - LPF admite ca este posibil ca meciul Astra - Craiova sa nu se mai dispute

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a admis faptul ca meciul Astra - CSU Craiova, amanat dupa ce un jucator al giurgiuvenilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ar putea sa nu se mai dispute, in conditiile in care desfasurarea campionatului, in partea sa superioara, nu poate depasi data de 3 august.

Craiova poate castiga partida cu Astra lamasa verde! Mihai Rotaru:Ar trebui ca acest meci sa nu se mai dispute

Meciul Astra - Craiova, din etapa a 9-a a Ligii 1 la fotbal, programat in aceasta seara, a fost amanat, dupa ce mijlocasul gazdelor Ljuban Crepulja a fost confirmat cu noul coronavirus.

Fotbal virusat! CFR Cluj invinge la ralanti, se aproprie la un punct de Universitatea Craiova

CFR Cluj aborda meciul de astazi bulversata de scandalul testelor fals-pozitive, care au aratat initial ca 23 de persoane din club sunt purtatoare ale virusului Sars-CoV-2, in timp ce FC Botosani, sigura de participarea anul viitor in cupele europene nu mai are practic niciun obiectiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )