Libnet.ro
UNICEF

20:30

Andy Murray revine la turneele de Grand Slam - Britanicul va evolua la Australian Open in 2020

Hotnews Hotnews,
 Andy Murray revine la turneele de Grand Slam - Britanicul va evolua la Australian Open in 2020

In ianuarie, Andy Murray isi lua la revedere in lacrimi de la Australian Open, dupa un meci epic cu Roberto Bautista Agut care era privit drept ultimul din cariera britanicului, macinat atunci de accidentarea la sold. Murray promitea ca va face tot posibilul sa revina, a trecut printr-o interventie chirurgicala, iar in ultimele saptamani a bifat patru victorii in circuit. Astfel, fostul lider mondial va putea fi vazut din nou la Melbourne in sezonul urmator, au anuntat marti organizatorii Grand Slam-ului australian. continuă pe Hotnews

Shanghai Masters: Andy Murray, eliminat in turul doi de Fabio Fognini - Britanicul a servit de doua ori pentru victorie (Rezultatele zilei)

Andy Murray 289 ATP) si Fabio Fognini 12 ATP) au oferit un meci superb in turul doi la Masters-ul de la Shanghai. Dupa ce a pierdut primul set la tie-break, fostul lider mondial a impins partida in decisiv, unde a servit de doua ori pentru victorie. in cele din urma, Murray a trebuit sa se recunoasca invins, scor 6-74), 6-2, 6-72), dupa trei ore si 11 minute de joc.

E oficial. Andy Murray va participa la Australian Open

Tenismanul britanic Andy Murray, fost numarul unu mondial, isi va face marea revenire in turneele de.

Shanghai Masters: Andy Murray, in turul doi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in fata lui Juan Londero

Andy Murray 289 ATP) continua forma buna aratata saptamana trecuta la Beijing. Fostul lider mondial a debutat la Masters-ul de la Shanghai cu o victorie in trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-3, in fata argentinianului Juan Ignacio Londero 56 ATP), venit din calificari.

Roger Federer: Ma bucur foarte tare ca Andy Murray a revenit

Roger Federer 3 ATP) a declarat, intr-o conferinta de presa de la turneul din Shanghai, ca se bucura foarte tare ca Andy Murray 503 ATP) a revenit pe terenul de tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )