Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bianca Andreescu, chinuita la Beijing: Campioana de la US Open a tremurat pentru calificarea in turul II

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, chinuita la Beijing: Campioana de la US Open a tremurat pentru calificarea in turul II

La 23 de zile dupa ce a castigat trofeul la Flushing Meadows, Bianca Andreescu 6 WTA) a revenit pe teren in ultimul turneu Premier Mandatory din acest an. continuă pe Adevărul

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

VIDEO Bianca Andreescu, antrenament inedit la Beijing: Imaginile au devenit virale in doar cateva ore

Bianca Andreescu 5 WTA) e revelatia acestui sezon in circuitul feminin, iar de cand a castigat US Open, inclusiv antrenamentele ei au devenit o atractie pentru fani.

FOTO Cum s-au imbracat Simona Halep si Bianca Andreescu la o petrecere din cadrul turneului de la Beijing: sportivele au avut tinute total opuse

Jucatoarele de tenis Simona Halep 28 de ani) si Bianca Andreescu 19 ani) au participat la o petrecere organizata in cadrul turneului Premier Mandatory din Beijing, unde au purtat tinute ce apartin unor stiluri total opuse.

WTA Beijing: Bianca Andreescu s-a calificat in premiera la Turneul Campioanelor, dupa victoria cu Aliaksandra Sasnovich

Bianca Andreescu 6 WTA), favorita numarul 5, a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o pe Aliaksandra Sasnovich 60 WTA), scor 6-2, 2-6, 6-1, asigurandu-si astfel si prezenta in premiera la Turneul Campioanelor.

Bianca Andreescu: Nu vreau sa par increzuta, dar ma simt ca si cum as fi uitat cum e sa pierzi

Bianca Andreescu s-a calificat, luni, in turul doi de la Beijing Premier Mandatoty), succes in urma caruia a ajuns la 14 victorii consecutive in circuitul feminin. Nu vreau sa par increzuta, dar ma simt ca si cum as fi uitat cum e sa pierzi, a precizat Bianca in cadrul unei conferinte de presa.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe 5, dupa ce a devansat-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ea aflandu-se acum pe locul 5 cu 4907 puncte acumulate). Simona a depasit-o pe Bianca Andreescu 4835 puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Simona Halep si Bianca Andreescu s-au calificat la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reuneste cele mai bune opt jucatoare de tenis ale anului, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca An.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )