Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cea mai mare surpriza a zilei la Beijing: Chinezii exulta dupa ce vedeta lor a scos campioana de la US Open 2017

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare surpriza a zilei la Beijing: Chinezii exulta dupa ce vedeta lor a scos campioana de la US Open 2017

Saisai Zheng 39 WTA), a treia chineza din clasamentul WTA, a dat lovitura in turul II, eliminand o mare favorita. continuă pe Adevărul

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un.

Cea mai mare companie de telefonie si internet din Bulgaria, Vivacom, ar putea fi vanduta cu peste 1 miliard Euro

Cea mai mare companie de telecomunicatii din Bulgaria, Vivacom, a primit doua oferte de cumparare de peste 1 miliard de euro fiecare, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Iubirile terne ale lui George Bacovia. Cu cine a trait poetul cea mai mare poveste de dragoste

Poetul George Bacovia nu a avut o viata sentimentala tumultoasa. Cea mai mare poveste de dragoste a cunoscut-o alaturi de Agatha, care i-a devenit si sotie.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Tara Galilor obtine cea mai mare victorie din istorie la Cupa Mondiala

Surpriza furnizata de Tara Galilor, duminica, in meciul cu Australia din Grupa D la Cupa Mondiala de rugby.

De ce WhatsApp va trece anul acesta prin cea mai mare schimbare

Pentru Facebook, WhatsApp e al doilea cel mai important serviciu. Deocamdata, are mai putine reclame decat Messenger sau reteaua sociala, dar o functionalitate noua ar putea duce serviciul la.

VIDEO Turcana - Regina muntilor. Cea mai mare sarbatoare a crescatorilor de oi a avut loc la poalele cetatilor dacice

Mii de oameni au venit duminica la sarbatoarea oierilor din Muntii Orastiei Turcana - Regina Muntilor. Targul de la poalele cetatilor dacice a ajuns la cea de-a cincisprezecea editie.

Astepta metroul cand a vazut o femeie fara adapost pe peron. in doar cateva minute avea sa traiasca cea mai mare surpriza. Dumnezeule, e o minune! (VIDEO)

Astepta metroul cand a vazut o femeie fara adapost stand pe peron. in doar cateva minute, avea sa traiasca cea mai mare surpriza a vietii sale. Politistul de la Departamentul de Politie din Los.

Cea mai mare curiozitate despre avioane: de ce aproape toate sunt albe?

Probabil ca ai observat si tu ca in afara de mici exceptii culoarea predominanta a avioanelor comerciale este alb. Iata o lista cu cateva explicatii pentru care avem avioane albe. Vopseaua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )