Libnet.ro
UNICEF

20:15

Finala stelelor la Beijing, pe placul Simonei Halep: Doua superjucatoare se vor lupta pentru trofeu in China Open

Adevărul Adevărul,
Finala stelelor la Beijing, pe placul Simonei Halep: Doua superjucatoare se vor lupta pentru trofeu in China Open

Cele doua semifinale de sambata au oferit un tenis de cea mai buna calitate, iar rezultatul inregistrat in prima confruntare a oprit caderea Simonei in ierarhia virtuala. continuă pe Adevărul

Ce scrie presa straina despre iubitul Simonei Halep. Care e mai bogat, sportiva sau Toni Iuruc?

Se pare ca presa straina a aflat ceva deosebit despre cel care i-a furat inima campioanei noastre. Simona Halep a decis inca de la prima aparitie in public sa nu ofere detalii prea multe despre viata sa personala, lucru pe care il respecta si acum. Ce au aflat recent fanii cuplului despre Iuruc? Ce scrie .

Firicel Tomai, despre dificultatile fizice ale Simonei Halep: Are probleme cu spatele din 2008. Avea amorteli, dureri pe picior, nu mai putea juca

A fost antrenorul Simonei in perioada 2008-2012, avand o contributie importanta la formarea fostului lider mondial. Firicel Tomai a explicat ca problemele Simonei Halep cu spatele dateaza inca acum multi ani. Are o problema importanta, la aceeasi vertebra, si este din 2008. Avea amorteli pe picior, nu mai putea sa joace, a precizat Tomai.

Digisport: Ce au aflat americanii despre misteriosul Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep

Simona Halep 28 de ani) are o relatie cu Toni Iuruc 40 de ani), care i-a fost alaturi pe tot parcursul turneului de la Wimbledon. Dupa succesul de pe iarba londoneza, cei doi nu s-au ascuns de ochii lumii in vacanta pe care au petrecut-o in Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )