Libnet.ro
UNICEF

00:07

Halep, intervievata de New York Times: Simona lasa o portita deschisa pentru US Open

Adevărul Adevărul,
Halep, intervievata de New York Times: Simona lasa o portita deschisa pentru US Open

La o zi dupa ce a afirmat in presa din Romania ca, aproape sigur, va evolua doar in Europa in 2020, constanteanca de 28 de ani si-a mai schimbat un pic discursul. continuă pe Adevărul

CORESPONDENTA DIN NEW YORK Lupta dintre Black Lives Matter si All Lives Matter

Poate parea surprinzator pentru strainii care urmaresc protestele din Statele Unite, dar majoritatea oamenilor de aici, din New York, ii sustin pe protestatarii Black Lives Matter. Sondajele recente, inclusiv cele din New York Times, arata ca americanii s-au deplasat covarsitor in favoarea miscarii - in ultimii doi ani, numarul alegatorilor care cred ca rasismul este o problema in America a crescut de la 50%, la peste 75%.

Experientele unui matematician roman, cercetator in New York-ul Chinei. Mi-a dat acces la doua civilizatii diferite de cea europeana

Un matematician roman cu studii la Oxford face cercetare si preda matematica la prima universitate americana din China. Vlad Margarint este cercetator la New York University Shanghai, o universitatea americana din Shanghai si traieste intr-un fel visul american tocmai in China.

New York: Trei politisti au ajuns la spital dupa ce bauturile le-ar fi fost otravite cu clor

Trei ofiteri de politie din New York s-au imbolnavit si au ajuns la sptal, luni, dupa ce au baut bauturi la un restaurant de tip fast-food, despre care o asociatie de politie a spus ca se credea ca ar fi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )