Libnet.ro
UNICEF

16:16

Probleme mari pentru Caroline Wozniacki. Daneza a ajuns intr-un spital din Doha

Adevărul Adevărul,
Probleme mari pentru Caroline Wozniacki. Daneza a ajuns intr-un spital din Doha

Caroline Wozniacki, castigatoarea de anul trecut de la Australian Open, traieste o perioada de cosmar, din multe puncte de vedere. continuă pe Adevărul

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

Probleme grave pentru Andreea Marin! indragita vedeta nu se mai putea misca... Nu faceti ca mine!

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din Romania, a fost operata din cauza unei probleme la coloana vertebrala, la inceputul lui noiembrie 2018, potrivit verdict. ro. Chiar s.

HOROSCOPUL saptamanii 11 - 17 februarie. Schimbari mari pentru toate zodiile. inceputuri noi - Leii primesc ce merita

Saptamana care tocmai incepe aduce noi inceputuri pentru toate zodiile. Iata ce ti se pregateste. HOROSCOP BERBEC- Conecteaza-te cu persoanele din jurul tau care te inspira. Fii spirituala si nu.

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )