Libnet.ro
UNICEF

12:46

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA

Eliminarea prematura la China Open de la Beijing a costat-o pe Simona Halep o pozitie in ierarhia mondiala. continuă pe Online Sport

O noua lovitura pentru Simona Halep. WTA a anuntat noul clasament mondial. Pe ce loc a coborat

Simona Halep a primit o veste proasta dupa ce a anuntat ca se retrage de la Kremlin Cup, din cauza problemelor la spate. Campioana de la Wimbledon a coborat o pozitie in clasamentul WTA si a ajuns pe locul 6. Locul ei a fost luat de sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu. Simona Halep .

Clasamentul WTA revizuit. Simona Halep a coborat o pozitie

Romanca Simona Halep a coborat un loc, de pe cinci pe sase, in clasamentul mondial al jucatoarelor p.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 6

Simona Halep si Bianca Andreescu au facut din nou schimb de locuri in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. Constanteanca a coborat pe pozitia a sasea cu 4. 962 de puncte), in timp ce Andreescu a urcat pe locul cinci cu 5. 041 de puncte). Lider se mentine australianca Ashleigh Barty, fiind urmata de Karolina Pliskova si Naomi Osaka.

Simona Halep a primit LOVITURA de la Bianca Andreescu, luni dimineata. Nu se astepta la asa ceva

Simona Halep a coborat un loc, de pe cinci pe sase, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Simona Halep 28 de ani; locul 5 in clasamentul WTA) s-a retras de la turneul de la Moscova - Cupa Kremlinului. Potrivit informatiilor aparute, decizia a fost luata ca urmare a problemelor de sanatate.

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Moscova, cu premii to.

Mircea Badea, MESAJ ORIBIL catre Simona Halep dupa ce jucatoarea noastra a fost eliminata de la Beijing

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova,.

inca o veste cumplita despre Simona Halep. De ce s-a retras, de fapt, din turneul de la Moscova

Fanii Simonei Halep nu mai inteleg nimic din deciziile din ultima vreme ale iubitei sportive. Aceasta s-a retras si de la turneul Moscova de curand. Care este, de fapt, starea campioanei noastre si care este motivul pentru care a parasit lupta pentru Cupa Kremlinului? Simona Halep a spus pas si turneului de la Moscova Simona .

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit.

Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Simona Halep a castigat, pana la varsta de 28 de ani, peste 33 de milioane de dolari din tenis, la care se adauga si sumele impresionante obtinute din contractele de publicitate. Fostul lider mondial vrea sa isi asigure surse de venit si dupa ce se va retrage din activitatea sportiva, astfel ca a facut mai .

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )