Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep: Ma duc sigur la Turneul Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Ma duc sigur la Turneul Campioanelor

Ultima perioada nu a fost deloc usoara pentru Simona Halep: a fost eliminata de la primul meci la ultimele trei turnee la care a participat US Open, Wuhan si Beijing) si a aflat ca are si o hernie de disc. Cu toate acestea, liderul mondial a precizat ca va participa la Turneul Campioanelor 21-28 octombrie, Singapore). continuă pe Hotnews

Halep va urma un tratrament special: Cum va proceda Simona in incercarea de a se reface pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep are un singur obiectiv pentru finalul acestui sezon: prezenta pe teren la Singapore, acolo unde a evoluat de fiecare data, incepand din 2014.

Simona Halep: Am facut un RMN si am aflat ca am hernie de disc

Simona Halep a aflat raspunsul problemelor sale din ultima perioada a abandonat la Beijing), liderul mondial anuntand pe contul personal de Twitter ca sufera de o hernie de disc. in acest an, liderul mondial ar fi trebuit sa mai participe la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor

Cu toate ca a fost diagnosticata cu hernie de disc, Simona Halep a declarat ca va participa la Turneul Campioanelor, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie la Singapore. Ma simt destul de OK.

Naomi Osaka, calificata la Turneul Campioanelor

Naomi Osaka este a treia jucatoare care a obtinut matematic calificarea la Turneul Campioanelor dupa Simona Halep si Angelique Kerber), informeaza site-ul oficial al WTA. Nipona se va afla in premiera la competitia care reuneste la start cele mai bune opt sportive din anul in curs va avea loc pentru ultima data la Singapore).

Simona Halep, probleme GRAVE de sanatate! Lidera WTA ar putea rata finalul sezonului, inclusiv Turneul Campioanelor

Simona Halep ar avea mari probleme de sanatate in finalul acestui sezon, dupa meciurile din primul tur complet ratate de la turneele de la Wuhan si Beijing Lidera WTA a acuzat puetrnice dureri la spate la ambele.

Bataie mare pe ultimele locuri calificante la Turneul Campioanelor! Cine sunt jucatoarele care lupta sa ajunga la Singapore

Simona Halep este prima jucatoare care s-a calificat la Turneul Campioanelor, programat intre 21 si 28 octombrie la Singapore.

Simona Halep si un verdict dur din partea doctorului: cat va lipsi de pe teren

Simona Halep ar mai avea in program doua turnee pana la finalul sezonului, Kremlin Cup, de la Moscova, si Turneul Campioanelor.

Simona Halep a anuntat ca are hernie de disc. Ce va face in continuare sportiva

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, fapt care pune sub semnul intrebarii participarea sa la Turneul Campioanelor. Buna tuturor. Doream sa.

SURSE: Simona Halep nu va juca in turneul de la Moscova. Ce risca sportiva

O sursa din echipa liderei WTA Simona Halep sustine ca sportiva a luat decizia de a nu se mai prezenta la turneul de la Moscova, programat in perioada 15-20 octombrie. De asemenea, sursa a precizat ca Halep.

Simona Halep, precizari de ultima ora despre hernia de disc. Ce va face

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, iar reactia fanilor a venit imediat. Mai mult, au aparut tot felul de scenarii privind viitorul sportivei in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )