Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep, saptamana cu numarul 49 in fruntea clasamentului WTA, dar avansul a scazut mult

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, saptamana cu numarul 49 in fruntea clasamentului WTA, dar avansul a scazut mult

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 49 in fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei a scazut de la 2. 451 la 931 de puncte fata de jucatoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki, dupa China Open. continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA: Sub 1000 de puncte avans pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 49-a saptamna

Simona Halep a pierdut o mare parte din avantajul pe care il avea in fruntea ierahiei mondiale, distanta fata de Caroline Wozniacki fiind acum de 931 de puncte fata de 2451 cat era la precedentul clasament WTA), dupa ce daneza s-a impus la Beijing. Halep a bifat saptamana cu numarul 49 pe primul loc, aflandu-se la doar 2 lungimi distanta de Victoria Azarenka are 51). Se actualizeaza.

SOC in tenis! Emotii mari pentru SIMONA HALEP dupa anuntul crunt al MEDICILOR! Ce se intampla in clasamentul mondial

Invingatoare ieri la Beijing, daneza Caroline Wozniacki, locul 2,se apropie tot mai mult de Simona Halep, in clasamentul WTA. Cu toate acestea, romanca pastreaza cele mai mari sanse de a incheia anul pe.

Simona Halep: Am vazut un alt doctor, mi-a spus ca pot juca. Fac exercitii pentru a ntari muschii din acea zona

Simona Halep a oferit noi detalii in legatura cu problemele de sanatate pe care le are sufera de hernie de disc), liderul mondial precizand ca a vazut inca un doctor, iar acesta i-a spus ca poate juca. Simona a mai spus, printre altele, ca face exercitii pentru a intari muschii din zona cu probleme.

Simona Halep, decizie extrem de riscanta. Ilie Nastase avertizeaza ca romanca isi poate pune cariera in pericol

Simona Halep sufera din cauza herniei de disc si, in mod normal, are nevoie de o pauza mai lunga pentru a se reface. Romanca incearca insa sa revina cat mai repede pe teren. Simona Halep a pierdut ambele.

BOMBA MONDENA! Principele Nicolae si Simona Halep, iMPREUNA: A recunoscut ca o IUBESTE! S-a intamplat dupa nunta (FOTO)

Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae intr-un club. Ea a participat astfel la o petrecere organizata de Nicolae si Alina Binder. Cei doi au sarbatorit in week-end un an de cand au facut cununia.

FOTO Surpriza! Cum o imbraca Nike pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Desi are probleme medicale, fiind diagnosticata cu hernie de disc, Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, pentru americani: Romanii sunt negativisti in gandire

Simona Halep le-a dezvaluitt jurnalistilor americani ca, in acest an, a lucrat foarte mult cu un psiholog, care a ajutat-o sa isi schimbe gandirea.

Simona Halep, interviu in NY Times: Problema mea e ca vin din Romania

Simona Halep a acordat un interviu pentru New York Times in care a vorbit despre sezonul ei, accidentarea suferita la spate si ce a schimbat in ultimul timp. in ultimul an am lucrat cu un psiholog, el.

Simona Halep SOCHEAZA! Ce spune tenismena despre cea mai mare problema a ei: Vin din Romania!

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei americane New York Times, despre sezonul pe care l-a avut in 2018, accidentarea de la spate si despre problemele ei de pe teren. in ultimul an am luc.

Simona Halep, NOUTATI de ULTIMA ORA despre starea de sanatate: Tocmai am vazut un alt doctor. N-o sa mai joc tenis pana...

Simona Halep a venit cu noi detalii despre starea sa de sanatate dupa ce a anuntat ca sufera de hernie de disc. Tenismena romana a precizat ca a vazut inca un doctor, iar acesta i-a spus ca poate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3109 seconds )