Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Simona Halep a primit, vineri, din partea WTA-ului premiul de Jucatoarea anului 2018, dupa o ancheta la care au participat atat jurnalisti din intreaga lume, dar si fanii de pretutindeni. Castigatoare la Roland Garros, finalista la Australian Open si Roma si invingatoare la Montreal, Halep a adunat deja 50 de saptamani pe locul intai mondial. continuă pe Hotnews

WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Simona Halep e numarul 1 mondial si cea mai buna jucatoare a anului. WTA a anuntat, vineri, ca trofeul Jucatoarea anului 2018 ii revine tenismenei din Romania, dupa o ancheta la care au participat.

Simona Halep, jucatoarea anului 2018!

WTA a anuntat, vineri, ca Simona Halep a fost desemnata jucatoarea anului 2018, cel in care actuala lidera mondiala si-a trecut in palmares primul titlu de Mare Slem.

Simona Halep, jucatoarea anului 2018! Reactia jucatoarei

WTA a anuntat, vineri, ca Simona Halep a fost desemnata jucatoarea anului 2018, cel in care actuala lidera mondiala si-a trecut in palmares primul titlu de Mare Slem.

WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Simona Halep a primit, vineri, din partea WTA-ului premiul de Jucatoarea anului 2018, dupa o ancheta la care au participat atat jurnalisti din intreaga lume, dar si fanii de pretutindeni. Castigatoare la Roland Garros, finalista la Australian Open si Roma si invingatoare la Montreal, Halep a adunat deja 50 de saptamani pe locul intai mondial.

WTA: Simona Halep a fost aleasa jucatoarea anului 2018

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasa jucatoarea anului 2018, a anuntat, vineri, WTA. Halep a castigat in acest an turneul de grand slam de la Roland Garros, precum si turneele de la She.

Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill dupa ce a fost desemnata Jucatoarea anului 2018 (FOTO)

Simona Halep a avut un mesaj special pentru antrenorul sau, Darren Cahill, dupa ce a primit vineri din partea WTA premiul pentru Jucatoarea anului 2018. ii multumesc celui mai bun antrenor, multumesc.

Simona Halep, dupace a fost desemnatamai buna jucatoare a anului 2018: Cel mai bun an - FOTO

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnata de catre WTA cea mai buna jucatoare a anului 2018, intr-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima data cand jucatoarea de tenis din Romania castiga.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

Moment amuzant oferit de Simona Halep la Gala Premiilor WTA

Desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2018 in tenisul feminin la Gala Premiilor WTA desfasurata la Singapore, Simona Halep a starnit amuzamentul tuturor printr-o replica.

Cadou fantastic pentru Simona Halep dupa retragerea de la Singapore

Accidentata la spate de cateva saptamani, Simona Halep se poate consola cu premiul pe care il va primi din partea WTA la Singapore: jucatoarea noastra va fi rasplatita cu un Porsche pentru faptul ca a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )