Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Doha: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-3/ Halep, calificarea n sferturi si revenirea pe locul doi n clasamentul WTA

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-3/ Halep, calificarea n sferturi si revenirea pe locul doi n clasamentul WTA

Desi scorul ar putea sa indice acest lucru, partida Simonei cu Lesia Tsurenko nu a fost o plimbare prin parc, Halep fiind nevoita sa isi ridice de mai multe ori nivelul de joc pentru a trece de incomoda jucatoare din Ucraina locul 24 WTA), scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 19 minute. Si daca tot a venit vorba de ierarhia mondiala, in urma victoriei si calificarii in sferturile de la Qatar Open, Halep va reveni de saptamana viitoare pe locul doi in lume. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Julia Goerges favorita numarul noua). continuă pe Hotnews

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

LIVE Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 2 la Doha (dupa 18:00)

Simona Halep revine pe teren dupa confruntarea de Fed Cup castigata de Romania in deplasare cu Cehia.

LIVE Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 2 la Doha

Simona Halep revine pe teren dupa confruntarea de Fed Cup castigata de Romania in deplasare cu Cehia.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA. Halep poate urca pe locul 2 mondial

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Doha, dotat cu premii de 916. 131 dolari, va juca in optimi cu ucraineanca.

Simona Halep o invinge pe Lesia Tsurenko in primul meci la Doha

Simona Halep a revenit pe teren dupa confruntarea de Fed Cup castigata de Romania in deplasare cu Cehia si a trecut in doua seturi de Lesia Tsurenko in runda secunda a turneului WTA de la Doha. In setul secund Halep a intors rezultatul de la 1-3! .

Simona Halep isi incepe aventura la Doha! Cu o victorie impotriva Lesiei Tsurenko, campioana noastra urca pe 2 in lume

Simona Halep joaca miercuri, orele 17:30, cu ucraineanca Lesia Tsurenko 24 WTA), in turul II de la Doha, si daca invinge, va trece pe pozitia a 2 WTA, intr-un clasament virtual, potrivit gsp. ro. Meciul pare.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Doha si va urca pe locul al doilea in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa 6-2, 6-3 cu ucraineanca Lesia Turenko,.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )