Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Luxemburg: Monica Niculescu si Gabriel Ruse, in turul doi al calificarilor; Laura Ioana Paar, eliminata

Hotnews Hotnews,
 WTA Luxemburg: Monica Niculescu si Gabriel Ruse, in turul doi al calificarilor; Laura Ioana Paar, eliminata

Jucatoarele Monica Niculescu si Elena-Gabriela Ruse au ajuns, sambata, in turul doi al calificarilor la Luxemburg Open, turneu cu premii de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Dancila, dupa ce a cazut: Intru in turul doi la prezidentiale. Nu demisionez din fruntea PSD. Nu-mi reprosez nimic, guvernul va ramane in istorie ca unul bun

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat joi, la Parlament ca pleaca cu datoria implinita si ca guvernul va ramane in istorie drept un guvern bun. Totodata, premierul a afirmat ca e sigura ca va ajunge in turul doi la alegerile prezidentiale.

Calin Popescu Tariceanu, predictie despre prezidentiale: Vad turul doi intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu

Lupta pentru prezidentiale, in turul doi, s-ar da intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu, crede presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Eu am sa ma bazez pe niste lucruri obiective. Cel mai.

SONDAJ. Pe cine vreti in turul doi al alegerilor prezidentiale? Pe Viorica Dancila sau pe Alexandru Cumpanasu?

E 12 octombrie, a inceput campania electorala in mod oficial. Candidatii isi prezinta programele si toti aspira la o calificare in turul doi al prezidentialelor. Unii cu sanse mai mari, alte cu sanse mai mi.

SONDAJ. Cine credeti ca intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, Dan Barna sau Mircea Diaconu?

Guvernul Viorica Dancila a cazut, dar batalia alegerilor prezidentiale abia incepe oficial. Iar daca sondajele arata un concurent sigur de turul doi - pe presedintele Klaus Iohannis - e agitatie pentru.

Un candidat la alegerile prezidentiale a fost eliberat din inchisoare cu trei zile inainte de turul doi

Omul de afaceri Nabil Karoui, intrat in turul doi al alegerilor prezidentiale din Tunisia, are in sfarsit ocazia sa-si convinga fata in fata alegatorii, fiind eliberat miercuri seara din inchisoare.

WTA Luxemburg: Maria Sharapova si Angelique Kerber s-au retras din cauza accidentarilor

Jucatoarele Maria Sharapova si Angelique Kerber s-au retras de la turneul Luxemburg Open, din cauza unor accidentari, informeaza wtatennis. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )