Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campionatul Mondial: Vladimir Putin, reactie SOC dupa ce RUSIA a pierdut calificarea in SEMIFINALE! Fotbalistii sunt CONVOCATI la KREMLIN...

B1 B1,
Campionatul Mondial: Vladimir Putin, reactie SOC dupa ce RUSIA a pierdut calificarea in SEMIFINALE! Fotbalistii sunt CONVOCATI la KREMLIN...

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a apreciat prestatia nationalei de fotbal la Campionatul Mondial si i-a invitat pe jucatori la Kremlin. Rusia a fost eliminata din optimi de la Campionatul. continuă pe B1

Vladimir Putin, reactie dupa ce Rusia a fost infranta la Cupa Mondiala

Nationala de fotbal a Rusiei a fost eliminata din optimi de la Campionatul Mondial, scor 4-3 la penalty-uri cu Croatia, 2-2 in 120 de minute, iar purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a dezvaluit.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: ANGLIA, in semifinale dupa 2-0 cu Suedia

Anglia a invins cu 2-0 Suedia in ultima zi a sferturilor de la Campionatul Mondial de Fotbal si merge in semifinale. Nationala Angliei e pentru a treia oara in semifinalele unui Campionat Mondial. Prima data.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Doodle special de la Google pentru Cupa Mondiala

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este cea de-a 21-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal si are loc in Rusia. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 Turneul final are 32 de echipe, inclusiv tara gazda,.

TVR 1, pe locul 1 cu meciurile de la Campionatul Mondial. Care a fost cea mai vizionata partida din sferturi

TVR 1 din nou lider de audienta. Cele patru partide din faza sferturilor CM FIFA Rusia 2018 au plasat postul TVR 1 pe locul 1 pe toate categoriile de public: national, urban si comercial.

Teodorovici, reactie fulger dupa ce Dragnea i-a cerut sefului ANAF sa mearga peste Iohannis: S-A iNCEPUT ACTIUNEA!

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, reactioneaza dupa ce seful sau, Liviu Dragnea, l-a ceratat public pe Ionut Misa, seful ANAF, pentru ca nu ar fi colectat banii de la familia Iohannis. Teodorovici a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )